Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmamıştı... Demet Akalın'dan flaş açıklama

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmamıştı... Demet Akalın'dan flaş açıklama

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine yakın dostu olarak bilinen Demet Akalın'ın katılmaması dikkat çekmişti. Akalın, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine tiyatro sanatçısı Melek Baykal, manken Çağla Şikel ve şarkıcı Bülent Serttaş gibi isimler katılmış ancak Alişan'ın yakın dostu olarak da bilinen Demet Akalın'ın katılmaması dikkat çekmişti. 

Yakın arkadaşının en acı gününde yanında olamayan Akalın'ın iki gün önce güneş alerjisi olduğu ve bu sebeple cenazeye katılmadığı öne sürüldü.

'BODRUM'DA KONSER VERDİ' İDDİASI

Önceki akşam Bodrum'da konser verdiği iddia edilen Demet Akalın, tepki topladı. 

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmamıştı... Demet Akalın'dan flaş açıklama - Resim : 1

Akalın için "Dost kara günde belli olur bu yakışmadı", "Ne olursa olsun Alişan'ın yanında olmalıydı" ve "Rahatsız olduğu için cenazeye gitmedi ama konserde oynuyor" gibi birçok yorum yapıldı.

"İKİ GÜNDÜR ALİŞAN'IN YANINDAYIM"

Alişan ile aylarca Star TV'de sabah programı sunan ünlü şarkıcı, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Akalın, "Ben iki gündür Alişan'ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde! Ayıptır, günahtır, acı bu acı ya! Magazinlik değil konu ne garipsiniz ayıp" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Selçuk Tektaş Alişan magazin haberleri