Adnan Oktar, Aleyna Tilki'nin peşindeymiş! "13 yaşındayken..."

Aleyna Tilki Magazin Haberleri Adnan Oktar
Adnan Oktar, Aleyna Tilki'nin peşindeymiş! "13 yaşındayken..."

'Kedicik' isimli belgesel, Adnan Oktar organize suç örgütünün çocukları ve kadınları nasıl tuzağa düşürdüğünü gözler önüne serdi. Belgesel büyük yankı uyandırırken meğer şarkıcı Aleyna Tilki de 13 yaşında örgütün radarına takılmış.

Adnan Oktar'ın ve liderlik ettiği suç örgütünün yaptıklarının anlatıldığı belgesel tüm Türkiye'de çok konuşuldu. Belgeselde örgütün kurulan tuzaklarla ele geçirdikleri kızları, üyelerin de yardımıyla örgüt lideri Adnan Oktar'ın hizmetine nasıl sokulduğu anlatıldı.

Aleyna Tilki’nin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Posta'nın haberine göre Annesi Havva Öztel’in sahibi olduğu öğrenci yurdunun tanıtımı için annesine destek olan Tilki, Marmara Üniversitesi’nin önünde reklam broşürü dağıtırken “Kedicik” lakaplı kadınlardan biri yanına yaklaşarak Tilki'ye bir teklifte bulundu.

Adnan Oktar, Aleyna Tilki'nin peşindeymiş! "13 yaşındayken..." - Resim : 1

O dönem henüz 13 yaşında olan Tilki ile irtibat kuran kişi "Çok yeteneklisin, albüm yapmalısın" dedi ve ona bir e-mail adresi verdi.

Annesinin dikkatli davranmasının ardından Aleyna Tilki Adnan Oktar suç örgütü ile irtibat kurmaktan son anda kurtuldu.

Öztel'in yakın çevresine "Ben bu konularda çok hassasım. Birçok genç kız bu şekilde kandırılmaya çalışıldı. Böyle durumlarda bilinçli ve farkındalıkla yaklaşmak gerek" dediği iddia edildi.

"BİR DÖNEM PARAM BAYAĞI AZALDI"

Şöhreti yakaladığı dönemde çevresindekilerin kendisine “Aleyna ün varken devam et, durma kaybolursun” dediğini söyleyen Tilki, “Dediklerini yapsaydım, istemediğim şekilde devam etseydim asıl kaybolacaktım. Bazı şeylere ‘durun, karışmayın’ dedim. Asla umursamadım, durdum. Kendimi kazandım” dedi.

Adnan Oktar, Aleyna Tilki'nin peşindeymiş! "13 yaşındayken..." - Resim : 2

“BİR SÜRÜ ARKADAŞ ELEDİM”

Aleyna Tilki, geçen sene depresyona girdiğini de belirterek, “Gün geçtikçe hayatımda başka başka duygular da yaşadım. Arkadaşlarımla çok güzel günler geçirdim. Sonra böyle kimseyi görmek istemediğim günler de oldu. Kendime mutluyken de mutsuzken de beni kabul edecek arkadaşlar seçtim. Bir sürü arkadaş eledim” diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV