Adını Ezel Bayraktar yapmış, yengesinin tedavi parasını oyuncu olmak için hiç etmişti! Sevdiği kızın annesi...

Magazin Haberleri Müge Anlı
Adını Ezel Bayraktar yapmış, yengesinin tedavi parasını oyuncu olmak için hiç etmişti! Sevdiği kızın annesi...

Müge Anlı'nın programında yer alarak tanınan, sırf oyuncu olmak için yengesinin tedavi parasını alıp kaçan ve ismini de dizi karakteri ile aynı yapan Ezel Bayraktar yeniden gündeme geldi. Oyunculuk eğitimini yarıda bırakan Ezel Bayraktar'ın kız arkadaşının annesi tarafından da damat olarak istenmedi

Müge Anlı'ya bu sezon en çok damga vuran kişi, oyuncu olmak için ismini dizi karakteri ile aynı yapan ve abisinin eşinin tedavi paralarını çalıp kaçan Ezel Bayraktar olmuştu. Kenan İmirzalioğlu'nun oynadığı dizi karakterinin adı ve soyadını alıp kendi ad ve soyadını değiştiren Ezel Bayraktar sırf oyuncu olmak uğruna da, kanser tedavisi gören yengesinin paralarını alıp kaçmıştı. Ağabeyi ve yengesinin programa başvurması sonucu da Ezel Bayraktar'ın tüm bu yaptıkları, kamuoyunda da gündem olmuştu.

Adını Ezel Bayraktar yapmış, yengesinin tedavi parasını oyuncu olmak için hiç etmişti! Sevdiği kızın annesi... - Resim : 1

MÜGE ANLI İŞE SOKMUŞ, CAST AJANSINA KAYDETTİRMİŞTİ

Müge Anlı, ağabeyi ve yengesine olan borcunu ödeyebilmesini sağlamak için Ezel'i bir ayakkabı mağazasında işe sokturmuş ve dizilere yardımcı oyuncu/figüran istihdamında bulunan bir cast ajansına kaydetmişti.

KIZ ARKADAŞININ ANNESİ ONU İSTEMİYOR

Bugün ekrana gelen Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olan Ezel Bayraktar, yaptıkları ile pes ettirdi. Ayakkabı mağazasındaki işine sürekli değil 3 gün gitmeye başlayan Bayraktar, oyunculuk kursunu da yarıda bıraktığını söyledi. Ağabeyi ve yengesine henüz bir ödemede bulunmadığını da belirten Ezel'in bir kız arkadaşı olduğu ancak kız arkadaşının annesinin onu damat olarak istemediği öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Müge Anlı Ezel Bayraktar magazin magazin haberleri