Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi daha setlere döndürdü

Adı Sevgi Dizi Haberleri
Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi daha setlere döndürdü

Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş’in başrollerde yer aldığı atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi'nin kadrosuna Alper Üstündağ katıldı.

atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi ekran yolculuğuna başladı. Umut dolu bir hikayeyi izleyiciye aktaran dizi 13 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyircilerden tam not alan dizide, son olarak Söz dizisinde rol alan Alper Üstündağ dikkat çekti. 

Alper Üstündağ Adı Sevgi dizisinde Savcı Kenan rolünü canlandırıyor. 

HER PAZAR ATV'DE!

Koliba filmin yapımcılığını üstlendiği, Sadullah Çelen'in yönetmenliğini yaptığı, Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş'in başrolünü paylaştığı 'Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç ve Asena Keskinci gibi oyuncular yer alıyor…

Adı Sevgi adlı dizi her Pazar akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Adı Sevgi dizisi bir ünlü ismi daha setlere döndürdü - Resim : 1

ALPER ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Alper Üstündağ, 19 Nisan 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü mezunu olan Üstündağ aynı zamanda sunuculuk da yapmaktadır.

Arka arkaya çektiği reklam filmleri ile tanıdık bir sima olarak karşımıza çıkan Alper Üstündağ, Recep İvedik 5, Öğrenci İşleri ve Biraderler filmlerinde de rol almıştır.

Arka Sokaklar dizisinin Komiser Demir'i, Söz dizisinin Polis Özel Harekat Komiseri, Çocukluk dizisinin Sertan Öğretmeni Alper Üstündağ, Atv ekranlarında yayına giren 'Adı Sevgi' adlı dizinin de Kenan Savcı'sı olarak siz izleyenlerin karşısına çıkıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Adı Sevgi Adı Sevgi dizi Adı Sevgi dizi konusu Adı Sevgi hangi kanalda dizi dizi haberleri ATV dizileri