Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? Adı Sevgi'nin konusu ne, oyuncuları kim?

Dizi Haberleri
Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? Adı Sevgi'nin konusu ne, oyuncuları kim?

ATV ekranlarının yeni dizisi Adı Sevgi, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Tanıtımları yayınlandığından beri dizi hayranlarının gündeminden düşmeyen Adı Sevgi'nin yayın günü, oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu.

Koliba Film yapımcılığında ekrana gelmeye hazırlanan Adı Sevgi dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturacak. Senaryosu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tuna tarafından kaleme alınan Adı Sevgi, bu hafta Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? Adı Sevgi'nin konusu ne, oyuncuları kim? - Resim : 1

ADI SEVGİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Mesleğine tutkuyla bağlı genç lise öğretmeni Elif Türkkan'ın Sarpça'ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir dönüm noktası olur. Elif burada hayatının baharındaki Zeynep'in çaresizliğiyle tanışınca ona kol kanat gerer. Böylece Zeynep'in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ve Sarpça'nın üzerine kabus gibi çökmüş olan bu aileyle tek başına bir savaşa girişir. Elif zamanla kendisi dışında bir kişinin daha ilçenin makus talihini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara'yla karşılaşması Elif için kafa karıştırıcı olur.

Ancak Elif için her şeyden önce gelen bir şey vardır. Öğrencileri için verdiği aralıksız mücadele sayesinde Zeynep'le başlayıp, Esma, Doğukan, Arda, Cem, Gülendam, Fidan ve daha pek çoklarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacaktır. Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alabilecek genç bir kadının, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün ilçede yarattığı değişimi anlatır.

Adı Sevgi dizisi ne zaman başlıyor? Adı Sevgi'nin konusu ne, oyuncuları kim? - Resim : 2

ADI SEVGİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Adı Sevgi dizisinin oyuncuları arasında; Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü, Berfu Öngören ve Bertan Emre Dirikolu yer alıyor.

ADI SEVGİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adı Sevgi dizisi 13 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de ATV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ADI SEVGİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Elif öğretmen idealist düşünceler içinde Sarpça'ya gelir. Okulda son derece başarılı bir kız olan Zeynep; kınasından kaçmış en sevdiği yere okuluna gelmiştir.

Elif, Zeynep'i umutsuzluğun kıyısından alırken, Zeynep'in bölgenin en güçlü ve varlıklı ailesi olan Baykara ailesinin tek oğlu Volkan'la evlenmek zorunda bırakıldığını öğrenir.

Volkan ona takıntılı bir aşkla bağlanmıştır. Elif hemen Zeynep'i himayesine alır ve onu bu durumdan kurtarmak, okula geri döndürmek için harekete geçer.

Ancak Volkan da Baykara ailesi de bu evliliğin gerçekleşmesi için inanılmaz büyük ve tehlikeli hamleler yapar.

Elif okuldaki ilk dersinde ise öğrencilerinin neredeyse hepsinin gizli ya da açık onun desteğine ihtiyacı olduğunu sezer. Bu sırada bir yanlış anlaşılma sonucu Baykara soyadını taşıyan Emir'le de tanışır.

Daha ilk andan kıvılcımlar yaratan bu tanışma, Elif'i Emir'le birlikte Zeynep'i kurtarmak üzere harekete geçirir. Ancak olaylar hiç beklemedikleri biçimde onları bambaşka yerlere savurur…

Kaynak: Haber Global TV

Adı Sevgi Adı Sevgi oyuncu kadrosu Adı Sevgi hangi kanalda Adı Sevgi 1. bölüm ne zaman Adı Sevgi ne zaman başlıyor dizi dizi haberleri