Ada konseyinde zor anlar! Acun Ilıcalı'dan Öykü Çelik'e kritik soru

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Ada konseyinde zor anlar! Acun Ilıcalı'dan Öykü Çelik'e kritik soru

TV 8'de yayınlanan Survivor 2021'in 31. bölümünde Acun Ilıcalı'nın Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik'e sorduğu bir soru yarışmacıların zor anlar yaşamasına neden oldu.

Survivor 2021'de dengeler değişmeye devam ediyor. Survivor'a geçtiğimiz hafta veda eden Hayrettin'in ardından yarışmacılar arasındaki gerilim dün akşam ekrana bir kez daha taşındı. 

Acun Ilıcalı, Survivor Öykü'den Hayrettin'in vedasında dile getirdiği "Sen gidiyorsun ya 11 kişi ağlayacak şimdi" cümlesini açıklamasını istedi. Bunun üzerine Ünlüler takımında mücadele eden Öykü Çelik ise Hayrettin hakkında yeni gündem yaratacak açıklamalara imza attı.

Ada konseyinde zor anlar! Acun Ilıcalı'dan Öykü Çelik'e kritik soru - Resim : 1

Öykü, “1 kişiyi eksik mi söylemişim!” yanıtını vererek tüm gözlerin Batuhan'a çevrilmesine neden oldu.

SURVİVOR ÖYKÜ'YE SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Batuhan ise “Açıklamasına saygı duyuyorum. Öyleyse öyledir. Benim olduğumu düşünmediğini söylüyorsa öyledir" yanıtını verdi. 

Ada konseyinde zor anlar! Acun Ilıcalı'dan Öykü Çelik'e kritik soru - Resim : 2

Ada konseyinde yaşananlar sosyal medya kullanıcılarının tepki göstermesine neden oldu. Sosyal medyada “Öykü adanın sahibi gibi davranıyor!”, “Bir şey söylüyorsun bari arkasında dur!” yorumları yapıldı. 

Geçtiğimiz hafta oylama sonucunda 1. olan Batuhan eleme adayı olarak Hayrettin'in ismini vermiş, yapılan SMS oylaması sonucu ünlü isim adaya veda etmişti. 

Ada konseyinde zor anlar! Acun Ilıcalı'dan Öykü Çelik'e kritik soru - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Survivor 2021 Öykü Çelik Survivor Öykü Çelik Survivor Survivor Ünlüler Survivor Ünlüler Takımı Survivor Öykü Çelik Survivor Batuhan