Acun Ilıcalı, Survivor'da duyurdu: Yeni yarışmacı geldi

Survivor 2021 Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı, Survivor'da duyurdu: Yeni yarışmacı geldi

Survivor'a yeni bölümde dahil olacak yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı, Survivor 2021'in son bölümünde yarışmacıların merakla beklediği ismi açıkladı.

Survivor 2021'in dün akşam yayınlanan son bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun kazananı olmak için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin sergilendiği yarışmanın kazananı Gönüllüler takımı oldu.

21 Şubat akşamı ekrana gelen son bölümde haftanın 2. eleme adayı da belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı eleme potasına göndermek için bir aday daha belirledi. Öte yandan Ünlüler takımına bir yarışmacı daha geldi.

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yarışmacıları heyecanlandıran haberi verdi. Ünlüler takımına yeni bölümde bir isim dahil oldu. Survivor'a yeni bölümde dahil olacak yarışmacı Çağman Çatay olarak açıklandı.

Acun Ilıcalı, Survivor'da duyurdu: Yeni yarışmacı geldi - Resim : 1

SURVİVOR 2021’DE HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021’de haftanın ilk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ilk eleme adayı Yiğit olmuştu. 2. dokunulmazlığı da kaybeden ünlüler takım, ada konseyinde bir eleme adayı daha belirlemek için oylama yaptı.

Oylama sonucunda sürpriz bir sonuç çıktı. Ünlüler takımındaki oylamada 5 kişinin ismini yazdığı, oyuncu Çağrı Atakan eleme adayı oldu. Oylamada Gonca'nın ismi 3, Doğan'nın 2, Öykü ve Batuhan'ın isimleri ise birer defa yazıldı.

Acun Ilıcalı, Survivor'da duyurdu: Yeni yarışmacı geldi - Resim : 2

Çağrı yaptığı açıklamada bunu beklediğini ifade etti.

ÇAĞMAN ÇATAY KİMDİR?

Survivor yeni yarışmacısı olan Çağman Çatay 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çağman, Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu. Yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin ilgilendiği spor dalları arasında yer alıyor.

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağatay daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmış.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Survivor 2021 Survivor Ünlüler Takımı Survivor Gönüllüler Takımı Çağman Çatay kimdir