Acun Ilıcalı'nın yeni işi de büyük ilgi görüyor! Ek kontenjan açıldı

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'nın yeni işi de büyük ilgi görüyor! Ek kontenjan açıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, özel bir üniversitede "AcunMedya Akademi" adında bir bölüm açtığını açıklamıştı. Acun Medya, büyük bir ilgi gören eğitim programlarına ek kontenjan açıldığını duyurdu.

Tv8'in ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi’nde “AcunMedya Akademi” adında bir bölüm açtığını duyurmuştu. 

Acunmedya Akademi ile ilgili heyecanını paylaşan Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte ‘olağanüstü bir başarma platformu’ kurmaya karar verdiklerini belirtmişti. 

14 HAZİRAN'DA EĞİTİM BAŞLAYACAK

Acun Medya'nın resmi Instagram hesabından yapılan son paylaşımda, Gastornomi bölümüne ek kontejan açıldığı ve eğitimin 14 Haziran'da başlayacağı duyuruldu.

Acun Ilıcalı'nın yeni işi de büyük ilgi görüyor! Ek kontenjan açıldı - Resim : 1

MASTERCHEFLER YETİŞTİRECEK

Dünyanın en hızlı gelişen sektörlerden biri olan gastronomi alanında kendini geliştirmek ve profesyonel mutfaklarda çalışmak isteyenlere ise üç ayrı eğitim planlandı. Profesyonel aşçılık, profesyonel pastacılık ve prochef olarak program oluşturuldu. Profesyonel aşçılık eğitimi için 240 saatlik eğitim ünlü şeflerin de içinde olduğu eğitmenler tarafından verilecek.  Eğitim sonunda alınacak diploma, Türkiye ve dünyada tüm mutfaklarda çalışmaya başlayabilmek için yeterli bilgi seviyesinde olduğunu kanıtlayacak.

Tüm eğitimler Maslak 1453’te bulunan Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Campus’te gerçekleşecek.

"HAYALLERİNİZİN PEŞİNDE KOŞMAYI BIRAKMAYIN"

Acun Ilıcalı, Acunmedya Akademi'yle ilgili şunları söylemişti: 

"'Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir'. Çok sevdiğim ve doğruluğuna çok inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin peşinde koşmayı asla bırakmayın. Çok isteyin, çok çalışın, imkanları görün, değerlendirin, başarı kendiliğinden gelecektir. Ben öyle yaptım. Şimdi siz ‘hayalperestler’in de, hayallerinin peşinden koşabilmesi için Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte olağanüstü bir başarma platformu olacağına inandığımız Acunmedya Akademi’yi kurmaya ve hayata geçirmeye karar verdik. Hayırlı olsun.

ACUNMEDYA AKADEMİ’DE HANGİ BÖLÜMLER VE EĞİTİMLER VAR?

Acunmedya Akademi’de Televizyon Bölümü, Gastronomi Bölümü ve Dijital Bölümü bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Acun Medya Acun Ilıcalı haberleri Nişantaşı Üniversitesi acunmedya akademi acunmedya akademi'de hangi bölümler ve eğitimler var