Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı

Haber Global'de Buket Aydın ile Koltuk programına konuk olan Şeyma Subaşı, ses getiren açıklamalarından sonra soluğu Bali'de aldı. Peş peşe bikinili fotoğraflarını paylaşan Subaşı, son olarak sevgilisiyle havuzda dudak dudağa fotoğraf paylaşınca sosyal medya karıştı.

Market ve dokunulmazlık oyunu heyecanının yaşandığı 'Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları adada kalmak için parkurda adeta canını dişine taktı. Survivor'ın son bölümünde kıyasıya mücadele sonunda dokunulmazlığın sahibi ünlüler oldu. Bu hafta performansı ile göz dolduran İsmail, dokunulmazlık sembolünü aldı. Yarışmacılar için önem taşıyan market oyununu ise bu hafta gönüllüler kazanırken, haftanın birinci eleme adayı yapılan oylama ile Aleyna Çalışkan oldu.

Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine. Dora ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Aleyna Çalışkan'ın konuşmasına dahil olan Dora, "Sen biraz kendinden bahset, hep Aleyna" diyerek sert çıktı. Bu sözün üzerine Aleyna Çalışkan "Dora'ya gıcık oluyorum, samimiyet buluyorum" dedi. "Survivor'da kendin ol, klon olmayı bırak" diyen Dora, "Şuan karşımda küçük bir Aleyna görüyorum" dedi. 

Şeyma Subaşı soluğu Bali'de aldı

Ünlü fenomen ve Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Haber Global'de Buket Aydın ile Koltuk programında verdiği "Evleniyorum" müjdesinin ardından soluğu Bali'de aldı. 

Kızı Melissa ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile Bali'ye giden Şeyma Subaşı buradan yaptığı paylaşımlarla yine gündeme oturdu.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 1

Arka arkaya bikinili fotoğraflarını paylaşın güzel fenomen, "Hayalim gerçek oldu" dedi.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 2

"Hep Bali'ye gitmek istemişimdir" diyen Şeyma Subaşı, Bali'ye olan düşkünlüğünü şöyle açıkladı:

Fotoğraflarının altına uzun bir not yazan Şeyma Subaşı şunları yazdı: "Doğru zamanlara çok inanıyorum. Bali'ye hep gelmek istemişimdir, yıllardır görmek ve keşfetmek istediğim yerlerden biri olmuştur. Ama kendimi tamamen hazır hissettiğimde fotoğraflardan gördüğüm ve benim için çok özel olacağını hissettiğim bu yere çok huzurlu gelmek istedim. Ve doğru insanlarla... Ve şimdi iç huzurum, kızım ve ben... En çok görmek istediğim bu yerde, sevdiklerimle buradayız. Ve burada ruhumu daha da geliştirmeye çok hazırım. Melisa'yı en şanslı çocuklardan biri olarak görüyorum çünkü o bu yaşta ve bu tatil deneyimini her zaman hatırlayacak. Ama yardım edemem ama şöyle düşünün evet her şeyin doğru zamanı var ama bazen şu anda olduğu gibi, bu şansı bizim adımıza alırız... bunu ancak kendi başımıza gerçekleştirebiliriz."

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 3

Bali'den sevgilisi ve kızıyla tatil pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı'nın Instagram paylaşımları yine adeta olay oldu. 

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 4

"GELECEKTE YAŞAMAK O KADAR DA KÖTÜ DEĞİL"

Yaptığı paylaşımında "Geleceğe Dönüş" filmine gönderme yapan Subaşı, "Bu fotoğrafı saat 12'de çektik. 12 saat sonra hala 12:00'da yayınlıyorum. Gelecekte yaşamak o kadar da kötü değil. (Geleceğe Dönüş)" notunu düştü.

Bali'den sık sık paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın sevgilisiyle paylaştığı dudak dudağa fotoğraf ise olay yarattı.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 5

Kolaj bir hikaye yayınlayan Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımı tepki topladı.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 6

Şeyma Subaşı Bali'den en özel anları paylaşamaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 7

BUKET AYDIN'A KONUK OLMUŞTU

Buket Aydın'ın sorusu üzerine Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra yaşadıklarını anlattı. 

Subaşı, "Şimdi ne yapacağım duygusu olsaydı zaten boşanmazdım. Her durumda 'Kaderim buymuş, hayırlısı buymuş' diye düşünen bir insanım. Bardağa dolu yönünden bakan bir insanımdır. Arabamı değiştiririm yine mutlu olurum" diye konuştu.

Şeyma Subaşı, "Ben gerçekten çok güçlü bir insanım. O yüzden Allah istemedikten sonra bana bir şey olmaz diyorum" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı'nın evleneceğini bildiğini de sözlerine ekleyen Şeyma Subaşı, "Acun ile bizim aramız çok iyi. İkimizin de kalbinde hiçbir kötülük yok. Kendi hatalarımızı da biliyoruz" dedi. 

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 8

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Al Saloussi kimdir?

 Yapımcılık ve DJ'lik yapan Mohammed Al Saloussi, 36 yaşında. Bundan önce bir dönem adı Chloe Laughnan ile anılan Al Saloussi, Türk influencer Şeyma Subaşı ile aşk yaşıyor. İkili arasında 6 yaş fark bulunuyor. Chloe, Serdar mayo çekimleri için gittiği Miami'de Mohammed Al Saloussi ile çılgın partilere katılıp eğlenmişti.

Acun Ilıcalı, Nisa ve Barış'ı niye sildi?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı'nı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram'da takipten çıkarmıştı. Ilıcalı'nın, bir dönem yakın olduğu bu iki ismi neden sildiği ortaya çıktı.

TV8'in sahibi ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın şimdilerde aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram hesabından silmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Barış ve Nisa, Acun Ilıcalı'yı takip etmeye devam ederken, ünlü televizyoncunun neden böyle bir hamle yaptığı merak konusu olmuştu. 

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 9

NİSA'NIN PERFORMANSI BARDAĞI TAŞIRDI

Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol alan Nisa Bölükbaşı'nın performansı sosyal medyada tepki çekmişti.

Acun Ilıcalı sorunca Survivor karıştı - Resim : 10

İddialara göre, Ilıcalı'nın daha önce oyunculuğu konusunda uyardığı Nisa Bölükbaşı'nın bunu dikkate almaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Oyunculuk performansından dolayı eleştirilen Bölükbaşı'nın Acun Ilıcalı ile arası açıldı. Ilıcalı ise Nisa ve Barış Murat Yağcı'yı takipten çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Acun Ilıcalı Exxen TV8 Acun Mohammed Al Saloussi Bali