Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün kutlanan Babalar Günü'nde takipçilerini duygulandıran bir paylaşıma imza attı.

Yıllar önce trafik kazasında anne ile babasını kaybeden Acun Ilıcalı’dan duygulandıran paylaşım geldi. Ilıcalı, Babalar Günü’nde babası Ergün Ilıcalı’nın fotoğrafını paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi - Resim : 1

Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, "Seni sorduklarında kelimelerle anlatamıyorum, yetmiyor, tanıyanlar biliyor sadece ve ben de senin oğlun olma gururunu yaşıyorum. Zaman her zaman ilaç olmuyormuş. Özlemin hiç bitmedi, acın hiç dinmedi. Hep seni örnek almaya devam ediyorum. Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum" notunu düştü. 

Acun Ilıcalı'nın takipçilerini duygulandıran paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. 

Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi - Resim : 2

ACUN ILICALI'NIN DUYGUSAL HİKAYESİ

Acun Ilıcalı, hayatının en zor anlarım dediği kaza olayını şu şekilde anlatmıştı: “Çok sevdiğim babaanne ve dedemi trafik kazasında yitirdim. Karşıdan karşıya geçiyorlardı. Bir arabanın altında kaldılar. Bu olaydan 4 yıl sonra aynı korkunç kader bu kez anne-babamı buldu. Ben 19 yaşında evlendim. Bir kızım oldu. Kızım henüz 10 aylıktı. Annem ve babamla Bodrum’a tatile gidecektik.

Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi - Resim : 3

Benim son anda işim çıktı, “Siz gidin daha sonra geleceğim” dedim. Kızım Banu da onların yanındaydı. Balıkesir’i geçmişler. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180’le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş. Balıkesir Devlet Hastanesi’ne gittim. Bir adam duruyor. Adamın yanına gittim. Annemi sordum. “İlknur Ilıcalı ile görüşmek istiyorum.” dedim. Adam bir deftere baktı ve sayfayı çevirdi “Ölmüştür” dedi. “Ergün Ilıcalı ile görüşmek istiyorum” dedim. “Ölmüştür.” dedi. Ben şoktayım ve kızım Banu’yu soramıyorum. Sadece vücudunda 18 kırık vardı. Düşünün o zaman henüz 10 aylıktı.

Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım: Acın hiç dinmedi - Resim : 4

Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu’nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma “mucize çocuk” derim. Yaşadığı bunalım sonucunda eşim Seda’dan ayrıldım. Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 2 ay hastanede yattım. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı. Yani ben de mucize eseri yaşıyorum.”

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Babalar Günü instagram Acun Ilıcalı haberleri magazin haberleri