Acılarla dolu bir hayat yaşayan ünlü şarkıcı bir kez daha yıkıldı: Eşi ölü bulundu

İngiltere Hayatını kaybetti
Acılarla dolu bir hayat yaşayan ünlü şarkıcı bir kez daha yıkıldı: Eşi ölü bulundu

Ünlü İngiliz şarkıcı James Morrison'ın 17 yaşından beri birlikte olduğu eşi Gill Catchpole evinde ölü bulundu.

Acılarla dolu bir hayatı olan İngiliz James Morrison yine büyük bir darbeyle yıkıldı. Morrison'ın 17 yaşından beri birlikte olduğu eşi Gill Catchpole evinde ölü bulundu.

39 yaşındaki Morrison ile 45 yaşında vefat eden Catchpole'un 2 çocukları bulunuyordu.

İlişkilerini bir peri masalı olarak özetleyen Morrison'ın hayatını kaybeden eşi Gill bir kafe işletiyordu. 2023 yılında böbrek nakli olmuştu.

Whitminster'da ölü bulunan Catchpole'un ölümünde şüpheli bir durum olup olmadığı araştırılıyor.

2006'da You Give Me Something şarkısıyla üne kavuşan Morrison, 2007'de Brit ödülünü kazandıktan sonra kariyerine ara vermişti. İlk albümü Undiscovered 1 numaraya kadar yükselmişti.

2010 yılında alkol sorunu olan babasını kaybeden ünlü şarkıcı takip eden 3 yıl içinde de kardeşi Alexis ve yeğeni Callum'un ölümüyle sarsılmıştı.

Çocukluğu da zorluklar içinde geçen James Morrison fakirlik ve hastalıklar dolu bir dönem geçirmişti. Daha 3 haftalıkken hastalanmış ve doktorlar yaşaması için yüzde 30 şans vermişti. Hayatta kalsa bile beyin hasarı alacağı söylenmişti. 4 kez hayata geri döndürüldü ve hayatta kalmayı başardı. 4 yaşındayken anne ve babası boşandı. Müziğe olan ilgisi okulda başladı. Ancak herkes spora merak salarken o müzikle ilgilendiği için dışlanmıştı.