Masumlar Apartmanı 28. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 28. Bölüm İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 6 Nisan Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 28. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 28. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜMDE NE OLDU?

İnci henüz Han’ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han’ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir. Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır. Bu karar sadece Gülben’i değil, evdeki tüm dengeyi sarsar. Safiye, Gülben’i kararından döndürmeye çalışırken Han ve İnci gelir. Neriman’ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin başlangıcı olur. Evde herkesin arası gerginken Neriman’ın beklenmedik planını devreye sokması ise daha büyük sorunları beraberinde getirir.

MASUMLAR APARTMANI 27. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 28. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle