Survivor'da şoke eden veda! Favori isim elendi

Magazin Haberleri Survivor All Star Acun Ilıcalı
Survivor'da şoke eden veda! Favori isim elendi

"Survivor kim elendi sorusu?" sorusunun yanıtı belli oldu. Dün akşam gerçekleştirilen eleme konseyinde, Survivor şampiyonu olmak için ter döken yarışmaya veda etmesi herkesi şaşırttı. Peki; Survivor kim elendi, kim gitti?

Survivor’da finale adım adım yaklaşılırken, eleme heyecanı da devam ediyor. Dün oynanan 3. dokunulmazlık oyunu Adem Kılıçcı tarafından kazanılırken Adem'in potaya koyduğu isim Hikmet oldu. Hikmet'in aday olmasıyla beraber eleme potası da netleşti. Hatırlanacağı gibi, ilk aday Ayşe Yüksel olurken ikinci aday ise Nagihan olmuştu.

Sevilen yarışmanın sonlarına doğru Survivor’dan elenen isim belli oldu. Peki, Survivor’da kim elendi?

Survivor'da şoke eden veda! Favori isim elendi - Resim : 1

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim son ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yapılan toplu oylama sonucu adaya ve final hayaline veda eden isim Nagihan Karadere oldu.

Survivor'da şoke eden veda! Favori isim elendi - Resim : 2

Nagihan Karadere, "Söyleyecek bir şey yok. Büyük mücadeleler verdim. keşke finali görebilseydim sonu görebilseydim ama kısmet değilmiş. Tek üzüldüğüm konu kızımdan çok defa ayrı kaldım sonuca gidemediğim için... Sonuç tamamen seyircimizin elinde. Bana SMS gönderen herkese sonuna kadar teşekkür ederim" dedi.

Survivor'da şoke eden veda! Favori isim elendi - Resim : 3

ACUN ILICALI FİNAL TARİHİNİ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Instagram'da yarışmacılarla canlı yayın yaptı. Ilıcalı, büyük ilgi gören takip ettiği yayında Survivor All Star 2022’nin final tarihini duyurdu.

Ünlü televizyoncu, Survivor All Star'ın İstanbul'da düzenlenecek final bölümünün 30 Haziran Perşembe akşamı TV8'de yayınlanacağını belirtti. 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor 2022 Nagihan Karadere Survivor Nagihan Survivor kim elendi