2 ayda 16 kilo verdi! Ünlü oyuncu Kubilay Aka bakın nasıl zayıflamış...

Magazin Haberleri
2 ayda 16 kilo verdi! Ünlü oyuncu Kubilay Aka bakın nasıl zayıflamış...

Ünlü oyuncu Kubilay Aka yeni projesi 'Zaferin Rengi' filmi için 2 ayda tam tamına 16 kilo verdi. Ünlü oyuncu, "2 ay boyunca yemek yemedim, spor yaptım" diyerek zayıflama sırrını anlattı.

Şimdilerde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün desteklediği "Zaferin Rengi" filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kubilay Aka, rol için nasıl 16 kilo verdiğini anlattı.

2 ayda 16 kilo verdi! Ünlü oyuncu Kubilay Aka bakın nasıl zayıflamış... - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuşan Aka, “İki ayda 16 kilo verdim. Çünkü savaştan dönen bir adama hayat verdim. Savaş yıpranmışlığını görmüş olması gerekiyordu. 2 ay boyunca yemek yemedim, spor yaptım. Su bazlı beslenmeye çalıştım. Çorba ve meyve suyu tükettim ve salatalık yedim sürekli…” dedi.

Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu film büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı filmde Kubilay Aka “Galip Kulaksızoğlu”na hayat veriyor.

2 ayda 16 kilo verdi! Ünlü oyuncu Kubilay Aka bakın nasıl zayıflamış... - Resim : 2

Zaferin Rengi filminde; Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek.

Film, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesini konu alacak.

2 ayda 16 kilo verdi! Ünlü oyuncu Kubilay Aka bakın nasıl zayıflamış... - Resim : 3

KUBİLAY AKA KİMDİR?

12 Nisan 1995 doğumlu Kubilay Aka 27 yaşındadır. Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havaalanı Yönetim bölümünde tamamladı. Bir süre havaalanında çalıştıktan sonra oyunculuk sektörüne, 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi ile adım attı.

KUBİLAY AKA DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2016-2017 Vatanım Sensin: Ali Kemal

2017 Arif V 216: Yakışıklı Kemal

2017-2021 Çukur: Celasun

2018: Aşk Bu Mu?: Umut

2020- 2021 Aşk 101: Kerem

Kaynak: Haber Global TV