MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu

TV8'in popüler yarışma programı MasterChef Türkiye'nin merakla beklenen 71. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, yarışmacılar kendi aralarında düello gerçekleştirdi ve yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları eleme öncesi üç takım oyununu gerçekleştirdi. İki takımdan 6 kişi eleme potasına gitti. 19 Eylül 2021 akşamı potadaki yarışmacılar kendi aralarında düello gerçekleştirdi ve yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu - Resim : 1

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

Yarışmacılar ilk oyunda pirinç ile yaratıcılık turuna çıktı ve eleme potasından çıkan isimler Azize, Hasan ve Burcu oldu. Ateş, Tunahan ve Mustafa ise son oyuna kaldı.

Üç yarışmacı Mehmet Şef'in imza tabağını en iyi yapmak için mücadele verdi. Mustafa oyunun birincisi oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Tunahan oldu.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu - Resim : 2

Yarışmadaki en yakın arkadaşı Tunahan'ın vedası hakkında Ateş, 'Mutluyum diyemem hala üzgünüm, bu hafta mutlu olabilir miyim bilemem' ifadelerini kullanarak gözyaşları içinde kaldı.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu - Resim : 3

MEHMET ŞEF: SINIRDA BİR ADAMSIN 

“Umutlarımın ümitlerimin tükendiği anda size geldim” sözlerinin kendisini etkilediğini belirten Mehmet Şef, “Sınırda bir adamsın, mücadele ruhu yüksek bir adamsın” ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu - Resim : 4

TUNAHAN: GENÇLERE ŞANS VERSİNLER

Tunahan veda ederken, ''Benim için hiç beklenmedik bir yolculuk ve ne kadar öyle gözükmese de burada bitmesini istemezdim. Hayatımda zamanında yeterince ciddiye aldığımda kanatlarımı kırmaya çalıştılar ve dediğiniz gibi bu maskeyi kendim değil toplumun baskısıyla taktım. Ben buradan beni dinleyen herkese sesleniyorum lütfen bu ülkenin gençlerine şans versinler ve neler yapabileceklerini izlesinler. Aile açısından şanslıyım ama benim şampiyon olabileceğime inanmamamın nedeni insanlar. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum" sözlerini kullandı.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu! Kimse bu vedayı beklemiyordu - Resim : 5

MASTERCHEF TUNAHAN AK KİMDİR?

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacısı Tunahan Ak, aslen Bursalı ve 20 yaşında. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okudu. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını belirtti. 14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşayan yarışmacı Bolu’da 4 sene yatılı okuduktan sonra İstanbul'a geldi.

Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimi alıp sonrasında tiyatro da bir oyunculuk atölyesinde eğitim alan MasterChef Tunahan, MasterChef'e katılıp hayatın yönünü değiştirdiğini söylüyor.

Tunahan Ak, MasterChef Türkiye’nin 19 Eylül akşamı yayınlanan 71. bölümüyle yarışmaya veda etti.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 2021 MasterChef 71. Bölüm Full İzle MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları masterchef 71. bölüm izle MasterChef Tunahan