MasterChef Türkiye 71. Bölüm İzle - 19 Eylül 2021 Pazar

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye 71. Bölüm İzle - 19 Eylül 2021 Pazar

TV8'in popüler yarışma programı Masterchef'in merakla beklenen 71. bölümü 19 Eylül 2021 Pazar günü yayınlandı. Yeni bölüm internete yüklendi. MasterChef Türkiye 70. Bölüm İzle.

MasterChef Türkiye adlı yarışma programının 71. bölümü 19 Eylül 2021 Pazar günü tv8 ekranlarında yayınlandı. 

Macera dolu yarışmanın sunuculuğunu ve jüriliğini şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya Şef ve Danilo Zanna yapıyor. 

Masterchef 70. Bölümde ne olmuştu?

Şefler, takımlara birer sürahi su verdi oyunda kullanabilmeleri için. Günün menüsü ise patatesli yumurta, papara, un helvası, peynirli maydanozlu kol böreği, pancarlı kısır idi. Bu yemeklerin yapılması için verilen süre ise 40 dakikaydı. Süre bitiminde eski yarışmacıların tadım sonrasında yapacağı kritik oylama ile kazanan takım belli olacaktı. Oylama sonucunda ilk dört yemekte skorda 22-22 denge vardı. Un helvasında verilen oylar kazananı belirleyecekti. Nefeslerin tutulduğu Kırmızı takım, tatlıda üstünlük sağlayarak dokunulmazlığı kazanan takım oldu.

Bu akşam 3. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Oyunda verilen ana ürün domates ile yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Bunun için verilen süre ise 40 dakikaydı. Yarışmacılar, eleme potasına girmemek, en az bir hafta daha MasterChef’te kalmayı garantilemek için bireysel dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. Tadım sonrasında şefler, üç ismi öne çağırdı. Bu isimler; Mert, Tahsin ve Eren idi. Üç yarışmacı arasından verilen ana ürününü en iyi şekilde kullanarak haftanın son bireysel dokunulmazlığını kazanan Mert oldu.

MasterChef 2021’de dördüncü haftada oynanan iki dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Kırmızı takım, kaybettiği ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı Hasan kazandı. Onun potaya gönderdiği Burcu, haftanın 1. eleme adayı oldu. Sonrasında yapılan oylamada adı en çok yazılan Mustafa, haftanın 2. eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Emre oldu. Emre’nin gösterdiği Tunahan, haftanın 3. eleme adayı oldu. Oylamada adı en çok yazılan isim Hasan da haftanın 4. eleme adayı oldu.

Bu akşam oynanacak son dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Kazanan Mert, eleme potasına gönderdiği Ateş, haftanın 5. eleme adayı oldu. Oylamada ise adı en çok yazılan Azize, haftanın 6. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

1.Masterchef Safanur Bol

2.Masterchef Mert Yılmaz

3.Masterchef Eren Kaşıkçı

4.Masterchef Tahsin Küçük

5.Masterchef Hasan Biltekin

6.Masterchef Görkem Demiral - 29 Ağustos'ta elendi

7.Masterchef Burcu Önal

8.Masterchef Hamza Mercimek

9. Masterchef Fatma Polat - 5 Eylül'de elendi

10.Masterchef Milhan Erdem

11.Masterchef Dilara Başaran

12.Masterchef İbrahim Cingözler - 12 Eylül'de elendi

13.Masterchef Tunahan Ak

14.Masterchef Şükrü Özsarı

15. Masterchef Emre Büber

16. Masterchef Sergen Özen

17. Masterchef Araz Aknam

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURU FORMATI

MasterChef 2021’de final turu ilk bölümde Somer Sivrioğlu şef, yeni sezon formatını açıkladı. Somer Şef, geçen sezon iki gruba ayrılan yarışmacıların, bu sezon üç gruba ayrıldığını söyledi. Her hafta, bu gruplardaki yarışmacılar, her gün iki tur sonunda ana kadroya kalmak için mücadele edecek. İlk turda klasik bir yemek, ikinci turda ise yaratıcı bir yemek yapılacak. İlk turda başarılı en az altı yarışmacı, sonraki turda yaratıcı yemek yaparak mücadele edecek. Günün sonunda en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı, ana kadroya girmeyi başaracak. Böylece, üzerinde ismi yazılı önlüğü giymeye hak kazanacak. Sonraki günlerde rakiplerini yukarıdan izleme şansına erişecek.

MasterChef 71. Bölüm Full İzle

MasterChef Türkiye yarışma programının 19 Eylül'de tv8'de yayınlanan 71. bölümünü izleyebileceğiniz link.

 

MASTERCHEF 71. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MasterChef 71. Bölüm Full İzle MasterChef son bölüm izle 2021 MasterChef yarışması yarışma haberleri TV8 yarışmaları yarışma izle tv8 izle bedava yarışma izle masterchef türkiye 2021 izle masterchef yeni bölüm izle 19 Eylül masterchef izle  tv8 canlı izle