Baraj 35. Bölüm İzle

Baraj
Baraj 35. Bölüm İzle

Fox'ta Baraj dizisinin 35. bölümü yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 13 Nisan Salı tarihli Baraj Dizisinin 35. bölümünü izleyebileceğiniz link. Baraj 35. Bölüm full İzle.

Baraj dizisinin merakla beklenen 35. bölümü 13 Nisan Salı günü Fox ekranlarında yayınlandı.

BARAJ 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Nazım, Nehir’in Bahar ve Azra hakkında söylediklerine bir kez daha inanmayınca Nehir artık Nazım defterini tamamen kapatır. Fakat Nehir’in kısa sürede yeni bir adamla yakınlaştığını gören Nazım da Nehir defterini kapatmış mıdır? Üstelik bu yeni adamın Nehir’le yakınlaşmasının sebebi nedir?

Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’i de alıp Halit’in köyünün yolunu tutarlar. Hem düğünden hem de cesetten kurtulabilecekler midir?

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

BARAJ 35. BÖLÜM İZLE

Baraj dizisinin 35. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

Oyuncular:

Feyyaz Duman

Biran Damla Yılmaz

Burak Yörük

Sumru Yavrucuk

Iman Casablanca

Sait Genay

Tuna Orhan

BARAJ 35. BÖLÜM FRAGMANI

Baraj dizisi Baraj dizi izle dizi haberleri dizi dizi izle fox dizileri Baraj son bölüm izle bedava dizi izle baraj yeni bölüm izle fox izle fox canlı yayın