Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu PSM'de bu hafta

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bu hafta tiyatrodan konsere, stand-up'tan dansa doyurucu bir program sanatseverleri bekliyor. Haftanın görünümüne birlikte bakalım...

18-24 Kasım haftasında Zorlu PSM'nin programı şöyle: 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE/18 KASIM/21.00 

Youtuber İbrahim Selim, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programında Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlıyor. 

ÇOK DA FİFİ (STAND UP)/19 KASIM/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 1

"Hayatla dalga geçmezsek vallahi çatlarız," diyen beş kadının kurduğu Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, kendi kişisel mizahlarının yanı sıra kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyor.  

FERİT ODMAN QUARTET/20-21 KASIM/21.00 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 2

Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman, iki gün üst üste Zorlu PSM'de. Ferit Odman Quartet, Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki parçaları seslendirecek. 

MELİS SÖKMEN/22 KASIM/21.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 3

Müzik kariyerinde 33 yılı geride bırakan Melis Sökmen, farklı dillerde seslendirdiği caz, R&B, latin, soul, blues'dan oluşan geniş repertuarıyla 22 Kasım akşamı Zorlu PSM sahnesinde.  

ELİF ÇAĞLAR QUARTET/23 KASIM/21.30 

Melis Sökmen'i caz müziğinin yetenekli seslerinden Elif Çağlar takip ediyor. Grup, piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ediz Hafızoğlu ve vokalde Elif Çağlar'dan oluşuyor.  

I AM TANGO/23-24 KASIM/20.00-14.000 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 4

Tango Lovers topluluğu, yeni prodüksiyonu I am Tango'yu sunar. Topluluk, 1 saat 55 dakika süren programlarında tangonun sanatsal evrimini müzik, dans, moda, ışık ve multimedia'yı kullanarak kendilerine özgü bir perspektiften seyirciye aktarıyor... 

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR/24 KASIM/12.00-15.30 

Zorlu PSM'de bu hafta - Resim : 5

2003'ten beri 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen Karton Şehir, rengarenk atmosferiyle çocukları sanatın güzellikleriyle buluştururken öğretici mesajlarıyla da dikkat çekiyor. Serdar Saatman'ın yazdığı müzikalin yönetmeni Gaye Cankaya.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi Zorlu PSM Zorlu PSM'de bu hafta tiyatro konser stand-up