"Zemheri" 6. bölüm: Ayaz ile Firuze'yi bekleyen sürpriz ne?

Ayça Ayşin Turan ile Alperen Duymaz'ın başrollerde olduğu Zemheri, 6. bölümüyle ekranda. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Ayaz ile Firuze'yi hesapta olmayan bir sürpriz bekliyor. Firuze, yine fedakârlık yapmak zorunda...

Zemheri, 6. bölümüyle izleyici karşısında: 

Firuze, ölümden döner, üstelik Ertan'ın kendisine beslediği duygularla da yüzleşmek zorunda kalır. Onun kafasından geçenleri bilmeden babasını kurtarmak için yine Ertan'ın kurallarına uyum sağlamak zorundadır.

"Zemheri" 6. bölüm: Ayaz ile Firuze'yi bekleyen sürpriz ne? - Resim : 1

Aliye, Firuze'nin Demirkan Holding'de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşirken bir yandan da Sevda'nın evine gelişiyle zor durumda kalır.

"Zemheri" 6. bölüm: Ayaz ile Firuze'yi bekleyen sürpriz ne? - Resim : 2

Ayaz, Firuze'nin Ertan'a karşı mücadelesinde elinden geleni yapmaya devam etmektedir. Önemli bir yol da kateder ama Firuze ile onu hesaplayamadıkları bir sürpriz beklemektedir. Firuze, kendini yapmak zorunda kalacağı yeni bir fedakârlığın ucunda bulur. 

"Zemheri" 6. bölüm: Ayaz ile Firuze'yi bekleyen sürpriz ne? - Resim : 3

Senaryosu Sema Ergenekon'un kaleminden çıkan Zemheri'de başlıca rolleri Ayça Ayçin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor üstleniyor.

"Zemheri" 6. bölüm: Ayaz ile Firuze'yi bekleyen sürpriz ne? - Resim : 4

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse usta isim Hilal Saral. 

Ayça Ayşin Turan Alperen Duymaz Zemheri