Zayıf haftada yedi film vizyona giriyor

Zayıf haftada yedi film vizyona giriyor

21 Şubat vizyon haftasında toplam yedi film, sinemaları ziyaret ediyor. Kısır bir hafta, filmlerin çoğu da heyecan vermekten uzak. Bu haftanın programı şöyle...

Haftayı Harrison Ford ile "Buck"ın başrolde olduğu Jack London uyarlaması Vahşetin Çağrısı ile açıyoruz:  

VAHŞETİN ÇAĞRISI (The Call of the Wild)

Yönetmen: Chris Sanders

Tür: Macera

Oyuncular: Harrison Ford, Karen Gillan, Bradley Whitford, Dan Stevens, Jean Louisa Kelly, Omar Sy

Konu: Jack London'ın ölümsüz eserinden uyarlanan film, 1800'lerin sonlarındaki "Altına Hücum" döneminde Kaliforniya'da yaşadığı çiftlikten koparılıp Kanada'nın Yukon bölgesinin zorlu şartlarında kızak köpeği yapılan Buck'ın ayakta kalma mücadelesi temelinde insanın içine işleyen bir öykü anlatıyor.

PATRON GİBİ (Like a Boss)

Zayıf haftada yedi film vizyona giriyor - Resim : 1

Yönetmen: Miguel Arteta

Tür: Komedi

Oyuncular: Rose Byrne, Tiffany Haddish, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Billy Porter, Ari Graynor, Lisa Kudrow, Karan Soni

Konu: Bir dizi önemli oyuncuyu buluşturan Patron Gibi, kişilikleri ve istekleri birbirinden oldukça farklı iki arkadaşın güzellik ürünleri imal eden bir şirket açmaya karar vermeleri sonrasında gelişen olayları konu alıyor. İki arkadaş, şirketlerine yatırım yapmak isteyen biriyle tanıştıktan sonra ilişkilerinin de yıpranacağı bir süreçle başa çıkmaya çalışıyor.

BURASI CENNET OLMALI (It Must Be Heaven)

Zayıf haftada yedi film vizyona giriyor - Resim : 2

Yönetmen: Elia Suleiman

Tür: Komedi

Oyuncular: Gael García Bernal, Elia Suleiman, Nancy Grant, Tarik Kopty

Konu: Elia Suleiman'ın alteregosu ES, yeni bir memleket arayışına girer. Fakat Paris'ten New York'a dünyanın hangi köşesine giderse gitsin memleketi Filistin peşinden gelir. Yakasını bırakmayan ülkesi, ES'i gündelik hayatın içinde komik durumların içine sürüklüyor...

BAYİ TOPLANTISI

Yönetmen: Bedran Güzel

Tür: Komedi

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Safa Sarı, Müfit Kayacan, Hakan Salınmış, Gamze Karaduman, Deniz Hamzaoğlu

Konu: Namık, Adem ve Sadık, hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları İstanbul'daki bir bayi toplantısında kesişir. Beklenmedik olaylar sonucu kendilerini çılgın bir planın içinde bulurlar. Üçünün kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka çareleri yoktur. Filmin senaryosu, başrolü de üstlenen İbrahim Büyükak'a ait, belirtelim.

VİKİNGLER: BÜYÜK MACERA (Vic the Viking and the Magic Sword)

Yönetmen: Éric Cazes

Tür: Animasyon

Konu: 80'li yıllarda Türkiye'de yayınlandığında çok sevilen çizgi film Vikingler, bu kez beyazperdede. Viki, dostları Ylvi, Squirrel, Leif, Şef Halvar ve ekibi, Viki'nin annesi Ylva'yı kurtarmak için yepyeni bir maceraya atılıyor.

GAREZ (The Grudge)

Yönetmen: Nicolas Pesce

Tür: Korku

Oyuncular: Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Demian Bichir, Tara Westwood, Betty Gilpin, Jacki Weaver

Konu: Film, intikam hırsıyla dolu bir ruhun mesken tuttuğu eve bir şekilde yolu düşenlerin maruz kaldığı dehşeti beyazperdeye taşıyor.

EFSUNLU AYİN

Zayıf haftada yedi film vizyona giriyor - Resim : 3

Yönetmen: Uğur Kaplan

Tür: Korku

Oyuncular: Eylül Ezgi Yılmaz, Sedef Şahin, Reyhan İlhan, Kirkor Dinçkayıkçı

Konu: Efsunlu Ayin, kaldığı yurdun geçmişiyle ilgili gizemli hikâyeleri araştırmaya koyulan gazetecilik öğrencisi Ebru'nun bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor.

vizyondakiler vizyonda bu hafta