"Zalim İstanbul" 37. bölüm: Ceren intikam yemini ediyor, Cemre olayları engellemeye çalışıyor

Zalim İstanbul, koronavirüs salgını nedeniyle verilen zorunlu aradan bu akşam yayınlanacak 37. bölümüyle dönüyor. Hareketli geçmeye aday yeni bölümde köşkü yerinden oynatacak yeni gelişmeler kapıda...

Zalim İstanbul'un 3 ay kadar önce yayınlanan son bölümünde Cenk ile Ceren'in bebeğinin ortaya çıkmasıyla köşkte yer yerinden oynamıştı.

Dizi, bu akşam 37. bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Yeni bölümün konusu şöyle: 

YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Ceren'in karşısına geçip Cemre'yi sevdiğini söyleyen Cenk, büyük bir savaşın başlamasına neden olur çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır.

"Zalim İstanbul" 37. bölüm: Ceren intikam yemini ediyor, Cemre olayları engellemeye çalışıyor - Resim : 1

Agâh'ın yumruğu köşkü yerinden oynatmıştır. Ceren, bir anda kendini kapıda bulurken Seher ve Cemre, duruma sessiz kalmayacaktır.

Ceren, ona yapılanın acısını sonuna kadar çıkartmaya kararlıdır.

Cemre, kardeşini bebeğine kavuşturmaya çalışırken Ceren'in planını öğrenir.

"Zalim İstanbul" 37. bölüm: Ceren intikam yemini ediyor, Cemre olayları engellemeye çalışıyor - Resim : 2

Cenk, yaşadığı karmaşanın içinde kaybolmuşken Nedim'le hesaplaşır. İkisinin de bilmediği bu hesaplaşmanın sonu hiç beklemedikleri şekilde sonuçlanacaktır.

Cemre, kardeşinin Karaçayların hayatını altüst etmesini engellemeye çalışırken, köşkü yerinden oynatacak zarflar açılmak üzeredir... 

"Zalim İstanbul" 37. bölüm: Ceren intikam yemini ediyor, Cemre olayları engellemeye çalışıyor - Resim : 3

Aysun Erdoğan, Seda Çakır Avunduk ve Özlem Taşağal Yakıcı'nın Sırma Yanık'ın öyküsünden senaryolaştırdığı Zalim İstanbul'da Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek başlıca rolleri üstleniyor.

Avşar Film imzalı dizinin yönetmeniyse Şenol Sönmez...  

"Zalim İstanbul" 37. bölüm: Ceren intikam yemini ediyor, Cemre olayları engellemeye çalışıyor - Resim : 4

FİKRET KUŞKAN, DİZİDEN AYRILMIŞTI

Bir not iletelim; Zalim İstanbul'un başrol oyuncusu Fikret Kuşkan, yaşadığı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek mayıs sonunda diziden ayrıldığını açıklamıştı. 

Kuşkan, şu açıklamayı yapmıştı: "Salgın yüzünden yaşadığımız zorlu süreçte hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiğim Zalim İstanbul projesine maalesef devam edemeyeceğim."

Zalim İstanbul koronavirüs