“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” filmi orkestra eşliğinde gösterime giriyor

Haber Merkezi
sinema
“Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği” filmi orkestra eşliğinde gösterime giriyor

Efsanevi film serisi “Yüzüklerin Efendisi”nin ikinci filmi “Yüzük Kardeşliği”, İstanbul Film Orkestrası ve 100 kişilik koro eşliğindeki gösterimiyle İstanbul seyircisinin karşısına çıkıyor.

21 Ekim akşamı Piu Entertainment organizasyonu ile Volkswagen Arena'da gerçekleşecek gösterimin biletleri satışa çıktı.

üm zamanların en sevilen efsanevi film serisi “Yüzüklerin Efendisi”nin ikinci filmi “Yüzük Kardeşliği”, canlı orkestra ve koro eşliğindeki muhteşem gösterimiyle İstanbul seyircisinin karşısına çıkıyor.

21 Ekim akşamı Piu Entertainment organizasyonuyla Volkswagen Arena'da gerçekleşecek gösterimin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

J.R.R Tolkien’in 100 milyondan fazla basılan üçlemesi, Peter Jackson’ın gişe rekorlarını alt üst eden beyaz perde uyarlaması, Oscar ve Grammy Ödüllü besteci Howard Shore’un leziz müzikleri, senfoni orkestrası ve koronun hayat verdiği besteler…   İstanbul Film Orkestrası ve 100 kişilik koro eşliğinde film gösterimi olarak sahnelenecek destansı macera, izleyenleri Orta Dünya’da bir yolculuğa çıkaracak.

Tolkien’in yarattığı Quenya, Sindarin, Khuzdul, Adûnaic, Kara Lisan dillerinde ve İngilizce olarak seslendirilecek eserler eşliğinde gösterilecek olan “Yüzük Kardeşliği” filmi, unutulmayacak türden bir deneyime dönüşecek.