Yönetmen David Fincher dört yıl boyunca Netflix ile çalışacak

Yönetmen David Fincher dört yıl boyunca Netflix ile çalışacak

Başarılı yönetmen David Fincher, önümüzdeki dört yıl boyunca Netflix'e yeni projeler hazırlamasını öngören bir anlaşmaya imza attığını açıkladı.

Se7en, Fight Club, The Social Network gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran David Fincher, yeni filmi 'Mank' ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak, 2014 yapımı Gone Girl ile sinemalara konuk olan Fincher’ın heyecanla beklenen yeni filmi Mank, bu hafta Amerika’da sınırlı sayıda sinemada vizyona girdikten sonra, 4 Aralık’ta Netflix‘te izleyici ile buluşacak.

Yönetmen David Fincher dört yıl boyunca Netflix ile çalışacak - Resim : 1

David Fincher’ın önümüzdeki yıllarda kariyerinde nasıl bir yol izleyeceğine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Fransız sinema dergisi Premiere’e konuşan Fincher, Netflix imzaladığı anlaşma kapsamında önümüzdeki dört yıl boyunca Netflix için yeni film ve diziler geliştirmeye devam edeceğini açıkladı.

Mank ile ilk kez dijital platformda yayınlanacak bir filme imza atan Fincher, daha önce House of Cards, Mindhunter ve Love, Death & Robots dizilerinde Netflix ile çalışmıştı. Fincher’ın yaptığı son açıklama, bu işbirliğinin en az dört yıl daha devam edeceğini ortaya çıkarırken, yönetmenin bu dört yılın ardından da Netflix ile çalışmaya istekli olduğunu gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

David Fincher Netflix Fight Club