Netflix'in 'Emily in Paris' dizisi 2. sezon onayını aldı

Netflix'in 'Emily in Paris' dizisi 2. sezon onayını aldı

Sex and the City'nin yaratıcısı olan Darren Star'ın imzasını taşıyan Netflix dizisi 'Emily in Paris' 2. sezon onayı aldı.

Yayınlandığı hafta pek çok ülkede Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında yer alan 'Emily in Paris', beklendiği gibi 2. sezon onayı aldı. Filmloverss'ın haberine göre, dizinin 2. sezon onayı aldığı, dizideki Paris Sylvie Grateau karakterinin ağzından yazılmış bir mektupla duyuruldu. Emily’nin Paris’teki patronu olan Paris Sylvie Grateau, kaleme aldığı bu mektupta, Amerika’daki patronuna Emily’nin bir süre daha Paris’te kalacağını haber veriyor. Mektubun yayınlanmasından kısa süre sonra dizinin 2. sezon onayı aldığı Twitter’da paylaşılan videoyla doğrulandı.

Netflix'in 'Emily in Paris' dizisi 2. sezon onayını aldı - Resim : 1

2. SEZONUN ÇEKİMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

‘Tolkien’, ‘Love Rosie’ ve ‘The Mortal Instruments: City of Bones’ gibi filmlerle tanınan Lily Collins'in başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Paris’te gerçekleşti. Pandemi şartları nedeniyle uluslararası prodüksiyonların hayata geçirilmesi zorlaşmış olsa da, 2. sezonun da Paris’te çekilmesi bekleniyor.

Netflix'in 'Emily in Paris' dizisi 2. sezon onayını aldı - Resim : 2

‘EMILY IN PARIS’ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İlk sezonu 10 bölümden oluşan ‘Emily in Paris’, kendisine gelen bir iş teklifinin ardından Orta Amerika’dan Paris’e taşınan Emily’nin hikayesini anlatıyor. 30 dakikalık bölümler halinde yayımlanan dizide, çalıştığı pazarlama ekibine 'Amerikan perspektifi' katması beklenen Emily, çakışan iki kültür arasında dengede kalmaya çalışırken kurduğu arkadaşlıkların ve romantik ilişkilerinin getirdiği sorunlarla mücadele ediyor.

‘EMILY IN PARIS’ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Lily Collins’e Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie ve Arnaud Viard eşlik ediyor.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2. sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı ve yeni sezonun ne zaman ekrana geleceği gibi detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor.

Sex and the City Netflix