Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Kin'den ilk fragman

Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Kin'den ilk fragman

Netflix, yerli yapım Kin filminin fragmanını yayınladı. Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerinde oynayacağı film 8 Ekim'de yayınlanacak.

Güney Kore uyarlaması olan “Kin” filminin çekimleri tamamlandı. Yılmaz Erdoğan, Netflix’de yayınlanacak olan filmin hem senaryosunu yazdı hem de başrol olarak filmde rol aldı. Kin filminin başrollerinde Yılmaz Erdoğan’ın yanında Ahmet Mümtaz Taylan, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın ve Cem Yiğit Üzümoğlu gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya'nın oturduğu Kin'den ilk fragman geldi.

KİN'DEN İLK FRAGMAN 

KİN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin faalini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker.

Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Kin'den ilk fragman - Resim : 1

KİN FİLMİ NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

Suç ve polisiye türündeki Kin filmi 8 Ekim 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlanacak. Dünyaca ünlü online dizi-film platformundaki sayılı Türk yapımlarından biri olacak iddialı film, sinema salonlarında ya da televizyonlarda yayınlanmayacak.

Kaynak: Haber Global TV

kin filmi Yılmaz Erdoğan Ahmet Mümtaz Taylan Netflix Netflix filmleri