Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal Poster’de!

Haber Global
Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal Poster’de!

Haber Global’de, 10 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” Haber Global’in sevilen programlarından birine imza atan, her hafta yöresel lezzetleri ve insan hikayelerini “Mutfak Hikayeleri” programıyla ekrana taşıyan Sahrap Soysal’ı ağırlayacak.

Sahrap Soysal, yeni sezondaki sürprizlerini ve hakkında merak edilenleri Poster’de anlatacak.

Poster, İstanbul’un gözdesi Büyükada’yı gezecek. Büyükada’da nerede ne yeneceğini ve neler yapılacağını ekrana taşıyacak.

Programda ayrıca Balayeva, Çocuk Gelişimcisi Prof. Dr. Belma Tuğrul’u konuk edecek.

Tuğrul, okulların açılmasıyla eğitim hayatına başlayan çocukların sorunlarının nasıl çözüleceğini ve sınıfa girmek istemeyen öğrenciye nasıl davranılması gerektiğini anlatacak.

 Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal Poster’de! - Resim : 1

SAHRAP SOYSAL KİMDİR?

1959’da Gümüşhane’de doğan Sahrap Soysal, 1983 yılında ODTÜ Kimya Bölümü’nden mezun oldu. 1989-1990 yılları arasında Londra’da İşletme, Pazarlama ve Halkla İlişkiler programlarını tamamladı. 1999-2000 yılları arasında mahmure.com’da “Anne ve Çocuk” köşesini hazırlayan Soysal, 2000-2002 yıllarında Kanal D’de Sabah Şekerleri programında “Sahrap Abla” köşesini ve “Mutfakta Keyif” programını hazırladı ve sundu. 2002 yılında Doğan Yayın Grubu gazetelerinde, yemek eki dergilerinde yayın danışmanı ve editör olarak çalıştı.

“Bir Yemek Masalı”, “Anne Ben Acıktım”, “Sevgilim Akşama Ne Pişirdin”, “Derviş Sofraları”, “Anadolu Lezzet Dolu”, “Her Eve Lazım Salata ve Mezeler”, “Kalaylı Kaplarda Alaylı Yemekler”, “Labneli Lezzetler” ve “Zeytinli Yemekler” adlı sekiz adet yemek kitabı yazdı. 20 Mart 2022 tarihinden itibaren Haber Global’de pazar saat 16.15’te “Mutfak Hikayeleri” programıyla seyirci ile buluşuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Narmin Balayeva sahrap soysal Haber Global Haber Global Poster