Yeldeğirmeni Sanat Merkezi yeniden açılıyor, ilk konser bu cuma

Yeldeğirmeni Sanat Merkezi yeniden açılıyor, ilk konser bu cuma

Koronavirüs salgını yüzünden etkinliklerine ara vermek zorunda kalan Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, kapılarını yeniden açıyor. Açılış, bu cuma Bora Çeliker Trio konseriyle yapılacak...

Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, salgın yüzünden ara verdiği kültür-sanat etkinliklerine sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden başlıyor.

Merkezin ekim ayı programında üç caz konseri yer alıyor. Saat 20.30'da başlayacak konserler dizisinin açılışı, cuma akşamı Bora Çeliker Trio ile yapılacak. A Lo Loco Latin Jazz Band 23 Ekim'de, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri de 30 Ekim'de sahne alacak.

Ekim ayı boyunca ayrıca klasik müzik konserleri düzenleniyor. 17 Ekim'de yapılacak ilk konserde arp sanatçısı Çağatay Akyol'la flüt sanatçısı Bülent Evcil, Arp ve Flütün Sihirli Müzikal Yolculuğu başlığı altında müzikseverlerin karşısında. Nova Trio konseri 21 Ekim’de, Müziğin Esrarengiz Yolculuğu başlıklı konser 24 Ekim'de, Bach, Beethoven ve Günümüz Türk Bestecileri başlıklı konser de 31 Ekim'de seyirciyle buluşacak. 

Ve sinema: 

İsveç Konsolosluğu işbirliğiyle hazırlanan Film Günleri'nde İsveç Sineması'ndan örnekler gösterilecek.

Mozart Kardeşler 19 Ekim'de, Martha & Niki 26 Ekim'de beyazperdede.

Film gösterimleri saat 20.00'de, belirtelim... 

Yeldeğirmeni Sanat Merkezi Kadıköy Belediyesi