Ünlü şarkıcı ve oyuncu Traci Braxton kansere yenik düştü

2022'de hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Traci Braxton kansere yenik düştü

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Traci Braxton 50 yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Toni Braxton'ın kardeşi olan Traci Braxton, 50 yaşında kanserle mücadelisini kaybederek aramızdan ayrıldı.

Acı haberi, Traci'nin eşi Kevin Surratt yaptı. NBC News'e konuşan Surratt, "Bir yıldır kanser tedavisi gören sevgili eşim Traci Braxton'ı kaybettiğimizi açıklama zamanı geldi" dedi.

Oğlu Kevin Surratt Jr. ise "Annemin hasta olduğunu duyduğumda bana söylediği ilk şey 'Savaşacağım ve kanseri yeneceğim' olmuştu. Sonuna kadar da savaştı ve huzurlu bir biçimde aramızdan ayrıldı. Annemi sonsuza kadar seveceğim. Çok acı çekiyorum ama daha fazla acı çekmediğini de biliyorum. Seni özleyeceğim anne" diye bir paylaşım yaptı.

Oyuncu olarak "Sinners Wanted" ve "Chaaw" filmlerinde rol alan Traci, ayrıca aile reality şovu "Braxton Family Values"de kardeşleri Toni, Towanda, Trina, Tamar ve Michael'la birlikte yer almıştı.

Müzisyen olarak 2014 yılında yayınladığı Last Call şarkısıyla adını duyuran Braxton ayrıca kız kardeşleri Toni, Towanda ve Trina ile 2018'de yayınladıkları "Broken Things"le de dikkat çekmişti.

Traci Braxton

 

 

Kaynak: Haber Global TV

2022'de hayatını kaybedenler 2022'de hayatını kaybeden ünlüler