Ünlü rapçi Big Pokey sahnede yere yığılıp hayatını kaybetti: Polisin katlettiği George Floyd'un yakın arkadaşıydı

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler ABD Hayatını kaybetti
Ünlü rapçi Big Pokey sahnede yere yığılıp hayatını kaybetti: Polisin katlettiği George Floyd'un yakın arkadaşıydı

Houston'lu rapçi Big Pokey konser sırasında yere yığılıp hayatını kaybetti. Big Pokey, ABD'de polis tarafından öldürülen George Floyd gibi The Screwed Up Click üyesiydi.

45 yaşındaki Amerikalı rapçi Big Pokey, bir gösteri sırasında yere yığıldı.

Teksas, Beaumont'taki bir barda gerçekleştirdiği konserde birdenbire yere yığılan Pokey hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından açıklanacak.

Öte yandan gerçek adı Milton Powell olan Big Pokey'nin yere yığıldığı anın görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Videoda Pokey'nin mikrofon elindeyken kalabalığın önünde geriye doğru düştüğü görülüyor.

Ünlü rapçi Big Pokey sahnede yere yığılıp hayatını kaybetti: Polisin katlettiği George Floyd'un yakın arkadaşıydı - Resim : 1
Big Pokey (orta sıra solda) ve George Floyd (orta sıra sağda) birlikte futbol da oynamıştı

GEORGE FLOYD GİBİ O DA...

The Screwed Up Click üyesi olarak üne kavuşmuştu. 90'lar boyunca etkili olan gruptan çok iyi rapçiler çıkmıştı. ABD'de Mayıs 2020'de bir polis memuru tarafından öldürülen ve küresel protestolara yol açan George Floyd da The Screwed Up Click'in üyeleri arasındaydı. 90'lı yıllarda Big Floyd olarak rap yapmıştı.

Big Pokey ilk albümünü 1999 yılında yayınlamıştı. Peşinden D-Game ve Da Sky's da Limit'i piyasaya sürmüştü. Son albümü ise 2021'de yayınlanan Sensai olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

rap hayatını kaybetti George Floyd ABD