Ünlü oyuncunun yeni filmi için iş yerleri tatil ilan edildi!

Hindistan sinema
Ünlü oyuncunun yeni filmi için iş yerleri tatil ilan edildi!

Hindistan'ın en büyük film yıldızlarından biri olan Rajinikanth'ın hayranları, oyuncunun son filminin gösterime girişini coşkuyla kutladı. 

Oyuncunun son filmi “Jailer”ın Bombay'daki ilk gösterimi sabah 06.00 seansında yapıldı. Erken saate rağmen sinema salonunu dolduran Rajinikanth hayranları film başlayınca dans etmeye başlayıp tezahüratlar yapınca, gösterim bir dakikalığına durduruldu. Yeniden başlayan gösterim sırasında da sık sık ıslıklar çalan, sevgi gösterisi yapan fanatik hayranlar, oyuncunun göründüğü sahneleri alkışladı. 

Rajinikanth çılgınlığı sadece Bombay'da değil, ülkenin farklı kentlerinde de yaşanıyor. Chennai ve Bengaluru'nun güney şehirlerindeki bazı işyerleri, hayranlarının filmi izleyebilmesi için Perşembe gününü tatil ilan etti. “Jailer”da Rajinikanth, bir suç çetesinin liderini hapishaneden kurtarmaya çalıştığını öğrenen ve onları durdurmak için yola çıkan bir hapishane gardiyanını oynuyor. 

Asya'nın en yüksek maaşlı oyuncularından olan 72 yaşındaki Rajinikanth, Tamil, Hintçe, Telugu, Kannada, Bengalce ve Malayalam da dahil olmak üzere birçok Hint dilinde elli yılı aşkın bir süredir 160'tan fazla filmde rol aldı. 

Hindistan'da popüler film yıldızlarına tanrılar gibi davranılıyor ve hayranları tarafından kutsal görünen bu oyunculara tanrılar gibi tapılıyor. Rajinikanth da bu oyuncuların başında geliyor.

Kaynak: Ajans Bizim

Bollywood Hint sineması