Ünlü oyuncunun Joker'den Gucci'ye dönüşümü olay oldu

Ünlü oyuncunun Joker'den Gucci'ye dönüşümü olay oldu

The Suicide Squad filminde Joker'e karaktere hayat veren Hollywood yıldızı Jared Leto'nun House of Gucci'de canlandıracağı Paolo Gucci karakteri için yaşadığı fiziksel değişim oyuncunun hayranlarını şaşkına çevirdi

Yapımın yeni afişi Jared Leto'nun, Jared Leto'nun tanınmaz hale gelen çehresiyle büyük ilgi çekti. Basına yansıyan fotoğraflarda, 49 yaşındaki oyuncunun suratını genişletmek için yüzüne protezler eklendi. Ayrıca rolü gereği Leto'nun saçları grileştirildi ve oyuncuya bıyık takıldı.

Oyuncunun hayranları Leto'nun geçirdiği değişimle şoke oldu. Twitter kullanıcılarından biri, "Bu kişi nasıl Jared Leto olabilir?" derken, bir diğeriyse "Jared Leto'nun yelpazesi muazzam düzeyde güçlü ve etkileyici, ayrıca görevini her zaman anlıyor." ifadelerini kullandı. 

Bir başka hayran da Leto'nun karakterine nasıl gireceğini çok iyi bildiğini ve hayli başarılı bir aktör olduğunu söyledi. 

Britanyalı ünlü yönetmen Ridley Scott'ın merakla beklenen yeni filmi meşhur moda markasıyla tanınan Gucci ailesinin sıradışı hikayesini anlatacak. Filmde sırasıyla Maurizio Gucci ve Patrizia Reggiani'yi oynayan Adam Driver ve Lady Gaga başrolleri paylaşıyor. 

Maurizio Gucci, eşi Reggiani'nin tuttuğu kiralık bir katil tarafından 1995'te öldürülmüştü. 

Öte yandan Gucci ailesi filmin yaratabileceği etkiden dolayı tedirgin. US Weekly'nin haberine göre Maurizio'nun kuzenlerinden Patrizia Gucci yapımın ailenin özel hayatını çok fazla irdeleyebileceği gerekçesiyle tedirgin olduğunu belirtmişti. 

Filmin 11 Aralık 2021'e vizyona girmesi bekleniyor. 

Ünlü oyuncunun Joker'den Gucci'ye dönüşümü olay oldu - Resim : 1

JARED LETO LİMDİR?

Jared Joseph Leto 26 Aralık 1971 doğumlu ABD'li Altın Küre Ödüllü aktör, şarkıcı, müzisyen ve şarkı sözü yazarıdır. Leto büyük bütçeli Hollywood filmlerinde ve bağımsız yapımı olan küçük filmlerde rol almıştır. Yükselmesindeki en büyük önemli rolü gençlik draması olan My So-Called Life (1994) filmindeki Jordan Catalano karakteridir. Daha sonra How to Make an American Quilt (1995) filminde çıkış yapmıştır ve Prefontaine (1997) filmindeki performansı ile çok önemli iyi eleştiriler almıştır.Daha sonra The Thin Red Line (1998) ve Girl, Interrupted (1999) gibi filmlerde yardımcı karakterlerde rol almıştır ayrıca korku filmi Urban Legend (1998) de buna dahildir. Darren Aronofsky'nin yönettiği Requiem for a Dream (2000) filminde uyuşturucu bağımlısı Harry Goldfarb karakterini canlandırarak kariyerinde ki en büyük övgülerini almıştır. Ayrıca David Fincher'ın yönettiği Fight Club(1999) vePanic Room (2002) filmlerinde de rol almıştır. 2000 yılından beri Leto American Psycho[1](2000), Highway (2002), Lord of War (2005),Lonely Hearts (2006), Chapter 27 (2007),Mr. Nobody (2009), filmlerindeki performansı ile birçok ödül kategorilerine aday olmuştur. 2013 yılında düzenlenen Altın Küre Ödüllerinde ise Dallas Buyers Club (2013) filminde oynadığı transeksüel karakteri ile En İyi Yardımcı Aktör ödülünü almıştır.Leto aynı zamanda rock grubu Thirty Seconds to Mars'ın solisti ve gitaristidir. Grubu 1998 yılında Los Angeles'ta abisi Shannon Leto ile birlikte kurmuştur. Immortal ve Virgin şirketleriyle plak anlaşmaları var. Thirty Seconds to Mars kendi grup adlarını taşıyan ilk albümlerini 2002'de yayınladı ve olumlu eleştiriler aldı.Daha sonra yayınladıkları albümü A Beautiful Lie (2005) birçok ülkede platinyum almıştır. This Is War (2009) grubun üçüncü albümüdür, 2009 Aralık ayında yayınlanmıştır. Dördüncü stüdyo albümleri Love, Lust, Faith and Dreams (2013) Mayıs ayında çıkmıştır. Ve albümün çıkış şarkısı Up in the Air Mtv Video Müzik Ödüllerinde 'En İyi Rock Klibi' ödülünü almıştır. Leto aynı zamanda müzik videolarını da 

Kaynak: Haber Global TV

Joker Jared Leto House of Gucci