Ünlü oyuncu 34 yaşında kansere yenik düştü

2022'de hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu 34 yaşında kansere yenik düştü

İspanyol oyuncu, model ve ressam Antonio Ibanez, 34 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

İspanya'da 'Aida', 'La que se avecina' gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Antonio Ibanez 34 yaşında kanser nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Ünlü oyuncu 34 yaşında kansere yenik düştü - Resim : 1

1 yıl önce kanser teşhisi konulan Ibanez'in ölüm haberini ailesi Instagram hesabından duyurdu.

Ünlü oyuncu 34 yaşında kansere yenik düştü - Resim : 2

Uzun bir süre dizilerde boy gösterdikten sonra bir süredir kendini resme adayan ünlü oyuncunun Instagram hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bütün gücümle savaştım ama bu savaşı kazanmayı başaramadım. Gerçekten yaşamak ve sanata devam etmek istedim. Ben ölsem de tüm resimlerimde de enerjimi görebilecek, hissedebilecek ve dokunabileceksiniz. Orada benim ruhumda kaybolabilirsiniz."

Ünlü oyuncu 34 yaşında kansere yenik düştü - Resim : 3

ANTONIO IBANEZ KİMDİR?

Antonio Ibanez, İspanyol oyuncu, model ve ressamdır. 1987 yılında Granada'da doğan Antonio Ibanez, Güzel Sanatlar bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda Danzate dans grubunun da bir parçasıydı.

Oyunculuk kariyerine 2005 yılında başladı. Canal Sur'da Arrayan dizisinde oynadıktan sonra TVE'de El Ministerio del Tiempo'da yer aldı.

Ayrıca LA 1 kanalının The Dancer yarışmasında boy gösterdi.

Temmuz 2021'de kansere yakalandığını ve kemoterapi tedavisi gördüğünü Instagram üzerinden duyuran genç oyuncu o zaman şöyle yazmıştı: "Hayatımda başka bir aşama. Başta korku var. Artık elimde değil. Hayatım bir fragman gibi aklımdan geçip gitti. Hep saçımı kazıtmak istemiştim ama yapamamıştım. Bazen zor oluyor ama her zamankinden daha güçlüyüm, kendimi çok iyi hissediyorum."

Kaynak: Haber Global TV

2022'de hayatını kaybeden ünlüler hayatını kaybetti