Universal Music'in başkanına koronavirüs teşhisi, doğum günü partisine Apple CEO'su da katılmış

Universal Music'in başkanına koronavirüs teşhisi, doğum günü partisine Apple CEO'su da katılmış

Koronavirüs testi pozitif çıkan Universal Music'in başkanı Lucian Grainge, hastanede kontrol altında. Grainge'in 29 Şubat'taki doğum günü partisine aralarında Apple CEO'su Tim Cook'un da olduğu çok sayıda üst düzey ismin katıldığı biliniyor.

Dünya devi Universal Music'in başkanı Lucian Grainge, koronavirüs yüzünden hastanelik oldu. 

Testi pozitif çıkan Grainge, Kaliforniya Üniversitesi Hastanesi'nde gözetim altında tutulurken akıllar hemen başkanın 29 Şubat'ta Palm Springs'deki bir kulüpte düzenlenen 60. yaş günü partisine gitti. 

Zira, partiye katılanlar arasında çok sayıda üst düzey isim vardı. Apple CEO'su Tim Cook ve yardımcısı Eddy Cue, bu isimlerden sadece birkaçı. 

Universal Music'in başkanına koronavirüs teşhisi, doğum günü partisine Apple CEO'su da katılmış - Resim : 1

Apple CEO'su Tim Cook, bir sunumda...

Partinin düzenlendiği La Quinta's Madison Club, içinde malikânelerin ve bir golf sahasının da olduğu lüks bir kompleks. Burada Kris Jenner'dan Cindy Crawford'a, Ray Romano'dan meşhur beyzbol takımı Los Angeles Dodgers'ın sahiplerinden Alan Smolinsky'nin de aralarında olduğu pek çok şöhretli ismin evi bulunuyor. 

2011'den beri Universal Music'in başında olan Lucian Grainge'in rahatsızlığının duyulmasıyla kulüp hemen kapatılmış, belirtelim...

koronavirüs tim cook