Taylor Swift'i takip eden sapkın, 30 ay hapis cezası aldı

Taylor Swift'i takip eden sapkın, 30 ay hapis cezası aldı

ABD'li şarkıcı Taylor Swift'i takip eden sapkın, 30 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şarkıcının plak şirketine 40'dan fazla şiddet ve cinsel içerikli mektup ve e-posta gönderen Eric Swarbrick, Swift'e tecavüz edip onu ve kendini öldürmekten bahsediyordu...

2018'den başlayarak Taylor Swift'in plak şirketi Big Machine Label Group'a 40'dan fazla mektup ve elektronik posta gönderdi.

Şirketin kendisini şarkıcıyla tanıştırmasını istiyordu. 

Bu taleple başlayan mesajlar, giderek şiddetlendi, tehditleri arttı. 

Hatta mektupları şarkıcıya elden vermeye de çabalamıştı; üç kez neredeyse 1500 kilometre yol yaparak şarkıcının bulunduğu Nashville kentine gittiğini itiraf etti.

Swift'e tecavüz etmekten, onu öldürmekten, sonra da intihar etmekten bahsediyordu. 

Yakalandı, ABD'li pop yıldızının sapığı Eric Swarbrick, Swift'e tehdit mektupları göndermek ve onu takip etmek suçlamalarıyla yargılandı.

28 yaşındaki Arizona, Teksaslı sapık, 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Taylor Swift, geçen yıl verdiği bir röportajda silahlı veya bıçaklı bir saldırıya uğraması durumunda kullanmak üzere çantasında askeri üretim kanamayı hızla durdurabilme özelliğine sahip özel bandaj malzemesi taşıdığını açıklamıştı. 

Şarkıcı, magazin basınını ve asparagas haberler yapan internet sitelerini de suçlayarak bu odakların gittiği her yerde bulunduğu adresini ifşa ettiğini, can güvenliğinin kalmadığını, kötü durumlara hazırlık yaptığını söylemişti...

Taylor Swift