Stranger Things yeni sezon ne zaman? 'Stranger Things 5. sezon' ne zaman, 'Stranger Things final' ne zaman?

Dizi Haberleri Netflix
Stranger Things yeni sezon ne zaman? 'Stranger Things 5. sezon' ne zaman, 'Stranger Things final' ne zaman?

Stranger Things 2016 yapımı Netflix dizisi, izleyiciler tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Stranger Things son olarak 4. sezonuyla izleyiciyle buluştu. 4. Sezonun ilk kısmı 7 bölümü ile 27 Mayıs 2022'de, ikini kısmı 2 bölümü ile 1 Temmuz 2022'de yayınlanmıştı.

Stranger Things yayınlandığı ilk tarihten itibaren oldukça beğeni toplayan bir dizi oldu. 4. sezonuyla totalde 83 ülkede ilk sıraya yerleşerek tüm zamanların en çok izlenen İngilizce dizisi unvanını kazanmayı başardı. Yönetmenliği, senaristliği ve yönetici yapımcılığını Duffer Kardeşler'in üstlendiği dizi Shawn Levy ve Dan Cohen tarafından üretilmiştir. Stranger Thingisin yeni sezonu ve final sezonu araştırılmaya devam ediyor. Peki Stranger Things 5. sezon tarihi belli mi? Stranger Things final sezonu ne zaman? İşte detaylar...

Stranger Things yeni sezon

STRANGER THİNGS 5. SEZON NE ZAMAN?

Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce dizinin 5. sezonunu doğrulamıştı. Duffer Kardeşler, açıklamalarında dizinin hikayesinin 7 sene önce planlandığını ve o dönemde dizinin 4 veya 5 sezon olacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Ayrıca 5. sezonla birlikte dizinin ekranlara veda edeceğini de açıkladılar. Fakat Stranger Things, 5. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun yayın tarihi hakkında net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Kaynak: Haber Global TV