Squid Game üç yıl aradan sonra geri dönüyor: İşte ikinci sezon yayın tarihi

Haber Merkezi
Dizi Haberleri Netflix Kültür Sanat haberleri
Squid Game üç yıl aradan sonra geri dönüyor: İşte ikinci sezon yayın tarihi

Son dönemin popüler dizilerinden olan Güney Kore yapımı Squid Game'in ikinci sezon yayın tarihi açıklanırken, ne zaman final yapacağını da duyuruldu.

Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game üç yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor.

Netflix, ikinci sezonun yeni fragmanını yayınladı. Fragmanda tabancasının ateşlenmesiyle başlayan bir yarış için blokların önünde sıraya giren bir dizi atletizm yarışmacısı gösteriliyor.

Yarışmacılar koşarak uzaklaşıyor, ancak kısa süre sonra Squid Game yarışmacılarının tanıdık yeşil tulumları tarafından alt ediliyorlar. Squid Game'i denetleyen Front Man (Lee Byung-hun) olarak bilinen gizemli karakterin olduğu küçük bir podyum ekranda görünüyor ve "Üç yıl oldu. Tekrar oynamak ister misin?" sorusu duyuluyor.

Squid Game üç yıl aradan sonra geri dönüyor: İşte ikinci sezon yayın tarihi - Resim : 1

Dizi, mali açıdan zor durumda olan 456 kişinin inanılmaz derecede zengin olabilecekleri bir oyunu oynamak için getirildiği gizli bir yarışmayı konu alıyor.

Popüler dizi, 26 Aralık 2024'te ikinci sezonuyla platforma dönüyor.

DİZİNİN YARATICISI MEKTUP PAYLAŞTI: FİNAL HABERİ VERDİ

Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk Netflix'in basın bülteninde dizinin hayranlarıyla bir mektup da paylaştı:

"Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve birçok akıl almaz olay yaşandı. İkinci sezonun tarihini duyurmak ve üçüncü sezon, yani final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazdığım için çok heyecanlıyım.

İkinci  sezonu çekmeye başladığımız ilk gün, 'Vay canına, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Neredeyse gerçeküstü hissettirdi. Üç yıl sonra Squid Game'e geri dönmenin sizin için nasıl bir his olacağını merak ediyorum. Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. İntikamını almayı başarabilecek mi? Front Man bu sefer de kolay bir rakip gibi görünmüyor. İki dünya arasındaki sert çatışma, gelecek yıl sizlere sunulacak olan üçüncü sezon ile dizi finalinde devam edecek. Size bir başka heyecan verici yolculuk sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım gelecek için heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkürler ve yakında görüşmek üzere."