Son yaklaşıyor! La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım fragmanı yayınlandı

Dizi Haberleri
Son yaklaşıyor! La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım fragmanı yayınlandı

Netflix'in son yıllardaki en popüler yapımlarından biri olan La Casa de Papel'in 5. sezonunun 2. kısım resmi fragman paylaşıldı. Fragmanda yer alan sahnelere göre ise Tokyo'nun ölümü dengeleri değiştirecek.

Netflix'in her sezonu ayrı bir heyecana sahne olan ve 5. sezonuyla yeniden izleyicilerinin karşısına çıkan dizisi La Casa De Papel'den beklenen haber geldi. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan dizinin son kısmı 3 Aralık 2021’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te yayımlanacak.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM FRAGMANI

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON 2. KISIM KONUSU NE?

Tokyo’nun (Úrsula Corberó) ölümünün ardından düşman, İspanya Merkez Bankası'nın içindeki ekip için her zamankinden daha tehlikelidir. Şimdiye kadarki en büyük meydan okumayla karşı karşıya kalan ekip, altını kimse fark etmeden çıkarmak için cesur bir plan üzerine çalışırken; Profesör, hayatının en büyük hatasını yapar.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna ve Najwa Nimri yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Netflix La Casa de Papel dizi dizi haberleri