Türker İnanoğlu hayatını kaybetti

Haber Merkezi
Kültür Sanat haberleri Hayatını kaybetti
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Son dakika haberi... 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Türk sinemasının duayen ismi, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sağlık Bakanı Koca'nın açıklaması şu şekilde:

"Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sevenleri olarak acımız büyük."

BAKAN ERSOY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türk sinemasının duayen ismi, yönetmen, senarist, yapımcı ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Türker İnanoğlu'nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

 

Türker İnanoğlu'nun ölüm haberinin ardından gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türkiye’nin değerli sanat insanlarından aile büyüğümüz Türker İnanoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. Perşembe günü yapılacak cenaze töreni ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Acımız büyük. Başımız sağ olsun."

 

"HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN" 

Gülşen Bubikoğlu, "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailemizin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Türker İnanoğlu hayatını kaybetti - Resim : 3