Robert Pattinson'ın oynadığı The Batman filminin konusu nedir? Batman filmi nerede çekildi?

Kültür Sanat haberleri
Robert Pattinson'ın oynadığı The Batman filminin konusu nedir? Batman filmi nerede çekildi?

The Batman filmi 4 Mart Cuma günü sinema salonlarında gösterime girdi. Robert Pattinson'ın oynadığı filmde Cat Woman karakterini de Zoe Kravitz canlandırıyor. Peki, The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? Robert Pattinson'ın oynadığı film nerede çekildi?

The Batman filmi aksiyon/macera türünü tercih eden sinemaseverler için kelimenin tam anlamı ile biçilmiş kaftan. Yönetmenliğini Matt Reeves'in üstlendiği filmin senaryosunu da Peter Craig'le yazmış olduğu film ünlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerinde topluyor. Bu doğrultuda The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruları ve filme ilişkin ayrıntılar...

THE BATMAN KONUSU NEDİR?

Matt Reeves'ın yönetmiş olduğu Amerikan süper kahraman filmi The Batman filminin konusu şu şekilde:

The Batman yaşamış olduğu Gotham City'de suçluların kalplerine korku salan Batman'in Riddler (şakacı) isimli bir seri katille mücadelesini anlatıyor. Batman olarak iki yıl sokaklarda dolaşmak ve suçluların yüreklerine de korku salmak Bruce Wayne'i Gotham City'nin karanlığının merkezinde bulundurur.

Gizemli bir seri katil olan Riddler, şehrin seçkinlerini hedef alıp bir dizi sadist ve hain saldırı yaptığında Batman, Riddler'in izini sürme faaliyetlerine başlar. İpuçlarının peşinden giden Batman'in yolu bu doğrultuda Catwoman ismiyle de tanınan Selina Kyle, Penguen olarak da tanınan Oswald Cobblepot ve Carmine Falcone gibi karakterler ile birleşir. Batman kurmuş olduğu yeni ilişkilerin de desteğiyle suçluların maskesini düşürmek ve Gotham Şehri’ni eski huzuruna kavuşturmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

the batman izle

THE BATMAN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Robert Pattinson filmin ana karakteri Bruce Wayne'i yani Batman'i canlandırıyor. Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde; Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ve Colin Farrell gibi isimler yer alıyor.

THE BATMAN GÖSTERİME GİRDİ Mİ?

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandırdığı The Batman filmi 4 Mart Cuma günü vizyona girdi.

Robert Pattinson