Robert De Niro, New York Valisi Andrew Cuomo'yu oynamaya talip oldu

koronavirüs

Büyük usta Robert De Niro, koronavirüs salgını sürecinde akılcı ve dürüst yaklaşımıyla halkın sevgilisi haline gelen New York Valisi Andrew Cuomo'yu bir filmde canlandırmaya talip oldu. De Niro, "O, Başkan'ın yapması gerekenleri yapıyor," dedi...

ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik sert tutumuyla bilinen Robert De Niro, salgın sürecinde muhalefetinin dozunu daha da artırdı. 

Stephen Colbert'in sunduğu The Late Show programına konuk olan usta aktör, eğer koronavirüs salgınıyla ilgili bir film çekilirse New York Valisi Andrew Cuomo'yu canlandırabileceğini söyledi.

Trump'la neredeyse her açıklamasında çekişen, akılcı ve dürüst tutumuyla halkın sevgilisi haline gelen Vali Cuomo için De Niro, "O Başkan'ın yapması gerekenleri yapıyor," dedi ve Cuomo'yu (aşağıda) geleceğin ABD Başkanı olarak gördüğünü söyledi. 

Robert De Niro, New York Valisi Andrew Cuomo'yu oynamaya talip oldu - Resim : 1

Oscar'lı oyuncu, ardından Donald Trump için adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 

Trump ve Cumhuriyetçilerin bu süreçteki yaklaşımını Shakespeare trajedilerine benzeten De Niro, Başkan Trump'ı "ahmağın teki" sözleriyle tanımladı. 

"Bu ahmak doğru işleri yapsaydı, salgınla daha iyi bir şekilde savaşabilirdik," diyen aktör, kasımdaki başkanlık seçiminde Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden'ı destekleyeceğini açıkladı...

Robert De Niro koronavirüs New York Valisi Andrew Cuomo Donald Trump