"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda

Koronavirüs salgını yüzünden herkes gibi sezonunu erken bitirmek zorunda kalan Ramo, bu akşam yeniden seyircisinin karşısına çıkıyor. Bakalım yeni sezonda onları ne bekliyor?

Alpay'ın polise teslim olmasıyla Adana'da ortalık karışmıştır. 

Cihangir, işleri yola koyması için oğlu Taner'i Adana'ya gönderir. Taner, Adana'da adeta bir savaş başlatır. Savaşın sonunda Süleyman'la Neco hayatını kaybeder.

"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 1

Adana'daki pürüzleri temizleyen Taner'in yeni planı, suçu Ramo'nun üzerine yıkmaktır. Ramo'nun beklemediği olaylar bundan sonra başlayacaktır.

"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 2

Ramo, Sibel'in şahitliğiyle 30 yıl hapse mahkum edilir. Sibel'in ihanetiyle yıkılan Ramo, hapisteki 3. yılında af söylentilerinin dolaşmasıyla dışarı çıkmanın planlarını yapmaya başlar. Suçu af kapsamında değildir ama kolları sıvar ve 3 yıldır ilmik ilmik ördüğü büyük planını hayata geçirmeye başlar.

"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 3

Ramo'nun iki hedefi vardır; kendisine bu tuzağı kuranların saltanatına son vermek ve Sibel'e ihanetinin hesabını sormak...

Ramo, koronavirüs salgını yüzünden herkes gibi sezonunu erken bitirmek zorunda kalmıştı. Yeni sezon, bu akşam yayınlanacak 12. bölümle başlıyor. 

"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 4

Toprak ve Seda Karaoğlu ile Birol Tezcan'ın senaryosunu yazdığı, M.Çağatay Tosun'un yönettiği BKM imzalı dizide kadro şu isimlerden oluşuyor: Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Bora Cengiz, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ ve Sacide Taşener...

"Ramo", yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam ekranda - Resim : 5

 

Ramo