'Popun kralı' Michael Jackson'ın hayatı film oluyor

Film haberleri
'Popun kralı'  Michael Jackson'ın hayatı film oluyor

'Popun kralı' olan Michael Jackson'ın hayatı beyazperdeye aktarılacak. Filmin yapımcılığını 'Bohemian Rhapsody' ile tanınan Graham King yapacak.

Michael Jackson'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Oscar'lı Bohemian Rhapsody filminin yapımcısı Graham King, yeni bir biyografik film çekmeye hazırlanıyor. Filmde, Jackson hakkında çıkan çocuk istismarı iddiaları, bu iddiaların kariyerine etkileri ve 2009'daki ölümüne kadar yaşadıkları ele alınacak.

"Popun kralı" olarak anılan sanatçı ile ilgili çekilecek olan filmin senaryosunu, En İyi Film Oscar'lı Gladiator'un ve Martin Scorsese filmi Göklerin Hakimi'nin (The Aviator) yazarı, üç Oscar ödüllü John Logan kaleme alacak.

'Popun kralı'  Michael Jackson'ın hayatı film oluyor - Resim : 1

"Michael" adıyla çekilecek olan filmin yapımcılığını Freddie Mercury'nin hayatını başarıyla anlatan Graham King, yapımcılıkta John Branca ve John McClain ile iş birliği içinde olacak.

Hayatı boyunca Billie Jean, Beat It, Thriller, The Way You Make Me Feel ve Man in the Mirror gibi hitlere imza atan Jackson, 400 milyonun üstünde albüm satışı yapmasıyla müzik tarihinin en çok satan sanatçılarından biri oldu. Filmde Michael Jackson'ı kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Michael Jackson Bohemian Rhapsody