Pembe dizilerin yıldızı 78 yaşında hayata veda etti

Kültür Sanat haberleri
Pembe dizilerin yıldızı 78 yaşında hayata veda etti

Ryan's Hope ve General Hospital gibi dizilerin ünlü oyuncusu Ron Hale'in 78 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

ABC pembe dizisi Ryan's Hope'ta Dr. Roger Coleridge karakterine can vererek ünlü olan oyuncu Ron Hale'in 27 Ağustos'ta öldüğü ailesi tarafından bugün açıklandı.

Hale'in ölüm nedeni belirtilmezken General Hospital dizisi yapımcıları sosyal medyadan yaptığı açıklamada "General Hospital Ailesi'nin tamamı Ron Hale'in vefatını duyduğu için üzgün. Bu zor zamanlarda sevdiklerine başsağlığı diliyoruz. İnanılmaz bir aktör ve unutulmaz bir meslektaştı. Huzur içinde yatsın" diye yazdı.

Pembe dizilerin yıldızı 78 yaşında hayata veda etti - Resim : 1

RON HALE KİMDİR?

Ron Hale, 195'ten 1989'a kadar Ryan's Hope'un 900'den fazla bölümünde oynadı. 1979 ve 1980 yıllarında Daytime Emmy'ye aday gösterildi. 1995 ile 2010 yılları arasında ise onu General Hospital dizisinde Mike Corbin rolünde izledik. 1997'den 200'e kadar ise Port Charles dizisindeydi.

Kariyeri boyunca ayrıca NYPD, Search for Tomorrow, Love Is a Many Splendored Thing, Matlock, MacGyver, Rodney ve Easy gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Sinamada ise Robert Redford ve Dustin Hoffman'la birlikte All the President's Men'in yanı sıra Me, Natlie, Trial By Jury, The Lord Protector, Sunstorm ve The Ghost and The Whale gibi filmlerde oynadı.