Pelin Esmer, İstanbul Modern'in "Yönetmenlerle Buluşma" programına konuk oluyor

Pelin Esmer, İstanbul Modern'in "Yönetmenlerle Buluşma" programına konuk oluyor

İstanbul Modern Sinema, farklı kuşaklardan yönetmenleri ağırladığı "Yönetmenlerle Buluşma" programının yedincisinde Pelin Esmer'i ağırlıyor. Program, 6-16 Şubat tarihleri arasında izlenebilir...

Son olarak geçen yıl çektiği Kraliçe Lear filmiyle övgü alan Pelin Esmer, yönetmen sinemasına odaklanarak onların gözünden üretim süreçlerine ve günümüz sinemasının dinamiklerine odaklanan İstanbul Modern Sinema'nın programına konuk oluyor. 

Pelin Esmer, İstanbul Modern'in "Yönetmenlerle Buluşma" programına konuk oluyor - Resim : 1

Pelin Esmer, son filmi Kraliçe Lear ile övgü almıştı... 

Perşembe günü başlayacak programda belgeselle kurmaca arasında gidip gelen Esmer'in filmografisindeki altı yapım haricinde, ilk kısa metrajı Kar ve Z1 Film Atölyesi'nde aldığı eğitimden sonra ekibinde yer aldığı Yavuz Özkan imzalı Bir Erkeğin Anatomisi, yapımcılığını, yönetmenliğini ve kameramanlığını üstlendiği ilk belgeseli Koleksiyoncu gibi yönetmenin kariyerinde yer etmiş bazı özel gösterimler izleyici karşısına çıkıyor.

SÖYLEŞİ 13 ŞUBAT'TA 

Film ekiplerinin katılımıyla yapılacak gösterimlerin yanı sıra 13 Şubat günü İstanbul Modern Sinema Programları Danışmanı Müge Turan ile Pelin Esmer bir söyleşide buluşacak. 

Pelin Esmer, İstanbul Modern'in "Yönetmenlerle Buluşma" programına konuk oluyor - Resim : 2

2017 tarihli İşe Yarar Bir Şey filminden...

İstanbul Modern Sinema'nın Pelin Esmer'li "Yönetmenlerle Buluşma" programı, 16 Şubat'a kadar izlenebilir... 

İstanbul Modern Sinema Pelin Esmer