Pablo Escobar'ın su aygırları Netflix filmine konu oluyor, "Cocaine Hippos" yolda

Pablo Escobar'ın su aygırları Netflix filmine konu oluyor, "Cocaine Hippos" yolda

Dünyanın en büyük uyuşturucu tüccarı Pablo Escobar'ın özel hayvanat bahçesinde yaşayan su aygırları, Netflix filmine konu oluyor. "Cocaine Hippos", Escobar'ın ardında bıraktıklarının peşindeki bir grup arkadaşın komik öyküsünü anlatacak.

80'lerde gergedanlardan zürafalara, fillerden su aygırlarına kendi ülkesinde bulunmayan hayvanları Kolombiya'ya getirtmiş, arazisinde özel bir hayvanat bahçesi kurdurmuştu.

1993 yılında güvenlik güçlerince öldürüldüğünde bu hayvanlar Kolombiya ve yurtdışındaki hayvanat bahçelerine ve özel parklara gönderilmişti. Dört su aygırı hariç...

Çok sinirli hayvanlardı, onları yakalamaya çalışmak tehlike yaratıyordu. Öylece bırakıldılar. 

Pablo Escobar'ın su aygırları Netflix filmine konu oluyor, "Cocaine Hippos" yolda - Resim : 1

Dünyanın gördüğü en büyük uyuşturucu taciri Pablo Escobar'ın su aygırları, yeniden gündemde. Üstelik çok farklı bir biçimde: 

Hollywood Reporter'ın haberine göre onların öyküsüyle paralel ilerleyen bir film yolda. 

Netflix için çekilecek Cocaine Hippos (Kokain Hipopotamları), Escobar'ın "kayıp hazinesi"nin peşindeki bir grup arkadaşın başından geçenleri anlatacak. Ekip, çeşit çeşit suçluyla, uyuşturucu tüccarlarıyla, bahsi geçen su aygırlarıyla türlü macera yaşayacak. 

Konudan da anlaşılacağı üzere Cocaine Hippos, The Hangover ve Tropic Thunder benzeri bir komedi vaadi sunuyor. 

Jordan VanDina'nın senaryosunu yazacağı filmde başrolü Jermaine Fowler'ın üstlenmesi bekleniyor. 

Escobar'ın su aygırlarına dönersek; bugün sayıları 80'ni buluyor. Halen uyuşturucu baronunun eski arazisi ve çevresinde yaşıyorlar ve çevrecilerin raporlarına göre ekosistem için büyük tehlike oluşturuyorlar... 

Pablo Escobar Escobar'ın su aygırları Netflix