Oyuncu Özge Özberk Poster'de!

Haber Global
Oyuncu  Özge Özberk Poster'de!

Haber Global’de, 24 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” üç çocuk kitabıyla edebiyata da el atan oyuncu Özge Özberk’i ağırlayacak.

Özge Özberk, beyazperdeye nasıl adım attığını, tiyatro, dizi ve sinema arasında hangisinin onu daha çok cezbettiğini ve yeni filminde hangi ünlü isimle birlikte rol alacağını Poster’de anlatacak.

Poster, İstanbul’un en kökü semtlerinden biri olan Balat’ı gezecek. Balat sokaklarında görülecek yerleri ekrana taşıyacak.

Programda ayrıca Balayeva, Medikal Estetik Hekimi Dr. Sinan Akyürek’i konuk edecek. Akyürek, kök hücre tedavisinde hangi aşamaya gelindiğini, tedavinin inceliklerini ve kök hücre ile cildin nasıl yenilendiğini anlatacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Oyuncu  Özge Özberk Poster'de! - Resim : 1

ÖZGE ÖZBERK KİMDİR?

Özge Özberk, oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde başladı. 2000 ve 2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübü'nde yönetmenlik görevini üstlendi. Özberk’in ilk televizyon deneyimi az bilinmekle beraber, Zeynep karakterini canlandırdığı “Bizimkiler” dizisiydi. Ardından Kemal Sunal’ın son kez Şaban karakterini canlandırdığı 1993 tarihli “Şaban Askerde” adlı dizide rol alan Özberk, “Bir Demet Tiyatro”, “Bizim Ev” ve “Sır Dosyası” dizilerinde karşımıza çıktı. 2003’te ise yıldızını parlatan G.O.R.A’da Ceku karakteri ile göz doldurdu.

2004 yılında arkada arkaya “Dayı”, “Kadın İsterse” ve “Çemberimde Gül Oya” dizilerinde rol aldı. Hemen ertesi yıl Çağan Irmak imzalı “Babam ve Oğlum” filminde Birgül karakterini canlandırdı. Eğlenceli ve öğretici diliyle dikkat çeken "Mavi Kuş", "Kurabiye Ormanı" ve "Yapabilirsin Dostum" kitaplarını yazdı.

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global Haber Global Poster Özge Özberk