Oscar'da tokat yemişti: Chris Rock, Altın Küre Ödülleri'ni sunma teklifini kabul etmedi

Kültür Sanat haberleri Dünya haberleri Oscar
Oscar'da tokat yemişti: Chris Rock, Altın Küre Ödülleri'ni sunma teklifini kabul etmedi

Bu yıl 81'incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. Oscar'da Will Smith tarafından tokat yiyen komedyen Chris Rock, Altın Küre'de sunuculuk yapma teklifini geri çevirdi.

Bu sene 81'inci kez düzenlenecek olan Altın Küre Ödülleri'nin adayları belli oldu.

Televizyon kategorisinde "Succession" dizisi, En İyi Drama Dizisi dalı dahil toplam dokuz adaylıkla öne çıktı.

Sinemada ise “Barbie” filim, dokuz adaylıkla zirveye yerleşti. Filmi, sekiz adaylıkla Christopher Nolan'ın “Oppenheimer”ı takip etti.

SUNUCU BİLMECESİ

7 Ocak günü düzenlenecek olan ödül törenini kimin sunacağı ise hala belli değil. 

2022 Oscar Ödülleri’nde sunuculuk yapan komedyen Chris Rock'a, oyuncu Will Smith tarafından tokat atılması, dünya gündemine oturmuştu. CNN'in haberine göre Rock'a bu yıl Altın Küre Ödülleri'ni sunması için teklif götürüldü ancak ünlü komedyen bu teklifi geri çevirdi.

Sunuculuk yapması için teklifte bulunulan bir diğer isim ise Beef dizisinin yıldızı Ali Wong oldu. Ünlü oyuncunun da teklifi kabul etmediği, gelen bilgiler arasında.

ÖNE ÇIKAN ÜÇ İSİM

"Smartless" adlı mini dizinin yıldızları Will Arnett, Sean Hayes ve Jason Bateman'a da birlikte ödül törenini sunması için teklif gittiği biliniyor. Daha önce 1993 yılında Altın Küre Ödülleri'ni Louis Gossett Jr., Leslie Nielsen ve Jane Seymour birlikte sunmuştu.

Altın Küre Ödülleri'ni 4 kez sunan Amy Poehler ve Tina Fey'in ise tekrar sunuculuğu üstlenmesi beklenmiyor. İkili bir daha ödül törenini sunmayacaklarını açıklamıştı. 

Gecenin sunuculuğunu kimin veya kimlerin üstleneceği henüz açıklanmasa da, potansiyel sunucularla "üç önemli görüşmenin" sürdüğü belirtildi.

 

Kaynak: Diğer