'Oppenheimer' yıldızı Cillian Murphy'den Batman itirafı

Kültür Sanat haberleri
'Oppenheimer' yıldızı Cillian Murphy'den Batman itirafı

Christopher Nolan imzalı 'Oppenheimer' filminin başrol oyuncusu Cillian Murphy, Batman rolünü Christian Bale'e kaptırması üzerine konuştu.

Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan "Oppenheimer" geçtiğimiz cuma vizyona girdi. Filmde Robert Oppenheimer'ı canlandıran Cillian Murphy, Batman filmleri hakkında itirafta bulundu.
Yine Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kara Şövalye üçlemesinde, İngiliz oyuncu Christan Bale Batman karakterini canlandırmıştı.

'Oppenheimer' yıldızı Cillian Murphy'den Batman itirafı - Resim : 1

ROLÜ KAPTIRDI

"Oppenheimer" yıldızı Murphy ise 2005 tarihli "Batman Başlıyor" filmi için seçmelere katılmıştı. Batman rolünü Christian Bale'e kaptıran oyuncu, filmde Korkuluk adlı karakteri canlandırmıştı.
Konuyla ilgili GQ dergisine röportaj veren Murphy, "Bence en iyisi oldu. Bu sayede Christian Bale'in Batman yorumunu izleme şansı elde ettik" dedi.

Bale'in bu rol için daha uygun olduğunu belirten oyuncu, "Batman için kendimi hiçbir zaman doğru fiziksel özelliklere sahip biri olarak görmedim. Bana göre, bu rol hep Christian Bale'e aitti" ifadelerini kullandı.

Yönetmen Nolan ise konuyla ilgili, Murphy'nin hiçbir zaman Batman'i canlandırmayacağını bildiğini ama onu bir şekilde filme dahil etmek istediğini söylemişti. 

"Oppenheimer" Murphy ve Nolan'ın birlikte çalıştığı 6. film. Murphy, Nolan'ın bu filminde ilk kez başrolde yer alıyor. Kaynak: NTV

Kaynak: Haber Global TV

Oppenheimer kültür sanat haberleri