Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ Poster'de!

Haber Global
Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ Poster'de!

Haber Global’de, 8 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster', 2019'da gösterime giren ve Güney Kore’de hasılat rekorları kıran 'Extreme Job' filminden uyarlanan 'Kim Bu Aile?' filminin oyuncuları Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ'u ağırlayacak.

Yeşilçay, Bozkurt, Buldu ve Aktuğ, bol aksiyonlu ve kahkahalı 'Kim Bu Aile?' filmini, kariyerlerini ve bilinmeyenlerini Poster’de anlatacak.

Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ Poster'de! - Resim : 1

Poster, endüstri mirasının kültür – sanat ekseninde aktif bir kamusal alana dönüştüğü 130 yıllık Hasanpaşa Gazhanesi’nde 17’ncisi gerçekleştirilen İstanbul Bienali’ni gezecek.

Programın 'Güzellik - Sağlık' bölümünde Balayeva, Uzman Dr. Nilüfer Çetiner'i konuk edecek. Çetiner, çocuklarda hangi kalp hastalıklarının görüldüğünü ve ne tür şikayetler olduğunda kardiyoloğa götürülmesini gerektiğini anlatacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster' programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global'de ekrana geliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Nurgül Yeşilçay Cengiz Bozkurt Onur Buldu Ferit Aktuğ poster Haber Global