Norm Ender'den 100. yıl marşı! "Türk'ün yolu Cumhuriyet, parla 100 yaşındasın"

Kültür Sanat haberleri Oğuzhan Uğur

Rapçi Norm Ender'in, Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladığı marş beğeni topladı.

Dijital bir yayın platformunda Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının 27 Ekim’de yayımlanacak Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü özel yayınına Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör konuşmacı olarak katılacak.

Programın en dikkat çeken noktalarından biri de Rapçi Norm Ender ve korosunun Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle hazırladığı marş oldu.

Oğuzhan Uğur, marşın da yer aldığı programın fragmanını sosyal medya hesabından yayımladı. Beğeni toplayan marş sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Uğur’un paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

CUMHURİYET'İN 100. YILINA ÖZEL ÜCRETSİZ KONSERLERİN LİSTESİ

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde birçok şehirde ücretsiz konser ve etkinlikler düzenlenecek. Ülkenin dört bir yanında gerçekleşecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu yıl erken bir tarihte başlayacak. 25 Ekim itibariyle başlayacak olan etkinliklerin ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı.

PİNHANİ

Pinhani, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 25 Ekim Çarşamba akşamı Seyhan (Adana), Güney Yıldızı Stadyumu'nda sahne alacak.

MELEK MOSSO

Melek Mosso 25 Ekim Çarşamba akşamı Çiğli Balatçık Mahallesi Meydan Parkı'nda İzmirliler ile bir araya gelecek.

TAN TAŞÇI

Çankaya Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Ankaralıları ünlü şarkıcı Tan ile buluşturuyor. Taşçı etkinlik haberini; "Tan Taşçı 29 EkimCumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Çankaya Belediyesi organizasyonuyla 29 Ekim Pazar akşamı Ankara AnıtPark’da sahnede olacağız" sözleriyle duyurdu.

GÜLŞEN

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında Eskişehirlileri ünlü şarkıcı Gülşen ile buluşturuyor. Gülşen, 27 Ekim Cuma akşamı Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda Eskişehirli sevenleriyle saat 20:00'da bir araya gelecek.

İREM DERİCİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ünlü sanatçı İrem Derici'yi Mersinlilerle buluşturacak. (Saruhanlı PTT Binası Yanı, Manisa)

ECE SEÇKİN

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları renkli görüntülere sahne olacak. Etkinlikler kapsamında sanatçı Ece Seçkin de Mendereslilerle buluşacak.

EYPİO

Tarih: 29 Ekim Pazar
Yer: Cumhuriyet Meydanı, Burdur

MANUŞ BABA

Tarih: 26 Ekim Perşembe
Yer: Tahtakale Mahallesi Ispartakule Sergi ve Fuar Alanı Otoparkı, Avcılar

LEMAN SAM

Tarih: 29 Ekim Pazar
Yer: Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası Önü, Antalya

VOLKAN KONAK

Tarih: 27 Ekim Cuma
Yer: Yaşar Kemal Kültür Merkezi Konser Alanı, Maltepe

MELİKE ŞAHİN

Tarih: 28 Ekim Cumartesi
Yer: Maltepe Etkinlik Alanı

Kaynak: Haber Global TV